Zoeken naar overnachten in st truiden

overnachten in st truiden
Hotels in Sint truiden vanaf 3500, Boek rechtstreeks!
Op deze pagina treft u onze selectie aan van hotels in Sint Truiden. De genoemde prijzen zijn per kamer voor het gehele verblijf in het hotel in Sint Truiden van uw keuze. Sorteer de hotels in Sint Truiden op Selecteer.
Wellness Spa Vlaams-BrabantPriveSauna, Vlaams-BrabantOvernachten, Vlaams-BrabantBeauty, Vlaams-BrabantRelax, Vlaams-BrabantMake-up, Vlaams-Brabant.
Deze maand in Goed Gevoel, Spa Sensi scoort voortreffelijk op elk vlak. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen. U bepaalt het bedrag, de gelukkige kiest zelf uit ons verzorgingsaanbod of uit ons gamma parfumerie, make-up, verzorgingsproducten of accessoires.
De 10 beste hotels in Sint-Truiden Boek op Hotels.com.
Hotels in Londen. Hotels in Eindhoven. Hotels in Den Haag. Hotels in Valkenburg aan de Geul. Hotels in Groningen. Hotels in Utrecht. Hotels in Haarlem. Hotels in Brugge. Hotels in Berlijn. Hotels in s-Hertogenbosch. Hotels in Winterberg. Hotels in Arnhem.
Blogs over Sint-Truiden Experience Belgium.
Stad Eten en drinken Museum Overnachten Hasselt Limburg A wonderful weekend in Hasselt. De vallei van Colen: fietscafé en proeflokaal in hartje Borgloon. Al dat lekkers in de vallei van Colen met een heerlijk uitzicht? Da's' puur genieten voor mij.
Luxueus kamperen in tenten tussen de bloesems Sint-Truiden Regio HLN.
Dat hebben we bewust niet voorzien, zodat bezoekers maximaal kunnen genieten van de bloesems." Tussen de bloesem overnachten, mag je letterlijk nemen. Je hebt vanuit de tenten een prachtig zicht op de plantages met appelen en peren. De tenten van Glamping Haspengouw staan nog tot begin juni op de Honsberg, en eind augustus verhuizen ze naar het wijndomein Sassenbroek in Borgloon.
BB 42 ZEPPEREN Kleindekkenstraat 42, 3800 Sint-Truiden, Belgi√ę.
Fietsroutes en wandelpaden in de onmiddellijke omgeving uitleenkaarten ter beschikking. Met steden als Sint-Truiden, Tongeren en Hasselt in de buurt is er altijd wel iets te beleven. BB 42 is een ideale uitvalsbasis voor prachtige fietstochten door het Haspengouwse landschap.
Welkom bij Hoeve Roosbeek.
Tevens kan u voor meetings, seminaries, feestjes of events steeds bij ons terecht. Kortom, maak er jouw moment van. Een moment om te genieten, om jezelf te belonen, om evenementen vlot te laten lopen. Wij zijn pas tevreden als jouw beleving compleet is.
Apart-Hotel De Beek Anno 1410 Sint-Truiden.
Wanneer u in Flat-Hotel De Beek anno 1410 verblijft, vertoeft u niet alleen in het centrum van Sint-Truiden, maar ook in het hartje van Haspengouw. Met Hasselt en Tongeren op slechts een steenworp, is Sint-Truiden de perfecte uitvalsbasis om de charmes van de streek te verkennen.

Contacteer ons