Meer resultaten voor clb st truiden

clb st truiden
CLB GO! Hasselt.
Hartelijk welkom op de website van het Centrum voor Leerlingenbegeleiding van de Vlaamse Gemeenschap. Op deze paginas vinden leerlingen en ouders, leerkrachten en schoolteams informatie over CLB GO! Hasselt ondersteunt vaccinatiecampagne mazelen. Doorlichtingsverslag CLB GO! Hasselt op site onderwijsinspectie. Report Abuse Powered By Google Sites.
Handige links De Regenboog.
Jeugd Advies Centrum: JAC. Centrum voor Leerlingenbegeleiding: CLB. Scholengemeenschap Sint-Trudo: Sint-Trudo. Scholengroep Onze-Lieve-Vrouw: SOLV. G-tennisclub Sint-Truiden: G-tennis. G-voetbal Alken: G-voetbal. Leerlingenbesprekingen / vrijaf voor de leerlingen. Bekijk de volledige kalender. Word fan op Facebook. Bekijk alle foto's.' Campus De Regenboog.
Info Technicum.
CLB Centrum voor leerlingbegeleiding: de CLB-medewerker is elke donderdag van 10u tot 13u aanwezig op school. eventueel andere externe partners JAC, DAGG, Arktos., Heb je met een specifiek vak problemen of heb je lessen gemist, dan is altijd de vakleraar het eerste aanspreekpunt.
CLB van het GO!
Contacteer het CLB. Het CLB is open. Kies een ander CLB. Privacy en cookies. Wat is het CLB? Hoe werkt het CLB? Op medisch onderzoek. Contacteer het CLB. Wat is het CLB? Hoe werkt het CLB? Op medisch onderzoek. Contacteer het CLB.
passie voor psychiatrische zorg.
Ook met de CGG, CLB en bijzonder jeugdzorg werd een overeenkomst afgesloten. IBE Kinderen en jeugd werd een een engagementsverklaring ondertekend rond gecoƶrdineerde toeleiding in gerechtelijke POS/MOF. Voor K-crisis en IBE, for K, werd met de overheid een overeenkomst afgesloten.
CLB. CLB GO! De Kleurenboom.
Onze school werkt samen met het CLB van het Gemeenschapsonderwijs Tongeren Sint-Truiden, Sacramentstraat 70, 3700 Tongeren, t 012 23 12 39. Veerle Swinnen en Chloƫ Gijbels zijn de contactpersonen van onze school. De CLB-contactpersoon is op school te bereiken op dinsdag tijdens de lesuren, of op volgend telefoonnummer 011 68 28 91.
Jobs, Vacatures, Werken bij CLB Zuid Limburg in Tongeren Sint-Truiden Zorgjobs.be.
Vacaturediensten en Pricing. Uw vacature online plaatsen. Getuigenissen van klanten. zorgjobs.be, elke dag de mooiste job. Alle rechten voorbehouden PEOPLE BUSINESS bvba. Wij gebruiken cookies voor statistische doeleinden en om de navigatie en het delen op sociale netwerken te vergemakkelijken.
Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding Zuid-Limburg Afdeling Sint-Truiden De sociale kaart.
vragen over gezondheid.; met vragen over seks en vriendschap en verliefdheid.; voor een vraag die buiten onze werking valt, krijg je uitleg en informatie over waar je wel terecht kan. Dus ook als je niet weet waarheen, ben je welkom bij het CLB.

Contacteer ons