Zoeken naar clb st truiden

clb st truiden
CLB.
Op CLB Ch@t kan je terecht met al je kleine en grote zorgen, veilig, gratis en anoniem! Opgeleide medewerkers van het CLB staan klaar om jou een luisterend oor te bieden en samen met jou te zoeken naar een gepaste oplossing!
CLB GO! Hasselt.
Hartelijk welkom op de website van het Centrum voor Leerlingenbegeleiding van de Vlaamse Gemeenschap. Op deze paginas vinden leerlingen en ouders, leerkrachten en schoolteams informatie over CLB GO! Hasselt ondersteunt vaccinatiecampagne mazelen. Doorlichtingsverslag CLB GO! Hasselt op site onderwijsinspectie. Report Abuse Powered By Google Sites.
CLB.
Een centrum voor leerlingenbegeleiding of CLB is een dienst waarop leerlingen, ouders, leerkrachten en schooldirecties een beroep kunnen doen voor informatie, hulp en begeleiding. Het CLB vervangt vanaf 1 september 2000 het spycho-medisch sociaal centrum PMS en het centrum voor medisch toezicht MST.
Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding Zuid-Limburg Afdeling Sint-Truiden De sociale kaart.
vragen over gezondheid.; met vragen over seks en vriendschap en verliefdheid.; voor een vraag die buiten onze werking valt, krijg je uitleg en informatie over waar je wel terecht kan. Dus ook als je niet weet waarheen, ben je welkom bij het CLB.
Leerlingen en ouders VCLB Koepel.
Beleid en organisatie Leerlingenbegeleiding voor professionelen. Caleidoscoop Naar de webwinkel. Leerlingen en ouders. Waarvoor naar het CLB? Hoe een CLB werkt Op medisch onderzoek Specifieke noden BuO Rechten plichten Informatie over. Mijn CLB Linken Een vraag? CLB sterke partner in studiekeuzebegeleiding.
KCST.
examens afleggen in de zorgklas. begeleiding van studiecoaches. samenwerking met CLB: klik hier voor meer uitleg over wat het CLB voor jou kan doen! Buiten de klassieke contacturen biedt onze school tal van mogelijkheden aan leerlingen om hun schoolwerk te ondersteunen.:
passie voor psychiatrische zorg.
Ook met de CGG, CLB en bijzonder jeugdzorg werd een overeenkomst afgesloten. IBE Kinderen en jeugd werd een een engagementsverklaring ondertekend rond gecoördineerde toeleiding in gerechtelijke POS/MOF. Voor K-crisis en IBE, for K, werd met de overheid een overeenkomst afgesloten.
Huis van het kind Haspengouw.
Leerlingen en ouders kunnen met een zorg aankloppen bij hun CLB. Leerlingen kunnen dat ook zonder dat de ouders of de school dat weten. Hulp van het CLB is gratis en de gesprekken zijn steeds vertrouwelijk. Elke school in Vlaanderen werkt samen met een CLB.

Contacteer ons