Op zoek naar eten in st truiden?

eten in st truiden
Bistro New Delhi.
Coco Pazzo.
Dat niet alle Italiaanse restaurants over rood-wit geblokte tafelkleedjes hoeven te beschikken, bewijst Coco Pazzo. Het restaurant huist in een kelder waar de gewelven een trendy combinatie vormen met het retro Italiaanse interieur. De originele open haard creëert een gezellige sfeer, waardoor je meteen voelt dat hier Italiaans temperament aanwezig is!
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
Gezellig avondje uit 11/10/2018. Toffe ambiance en lekker eten 02/10/2018. De Stadt Van Luijck. 5 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Frans Belgisch Europees. 6 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. IJs ijs en nog eens ijs 27/08/2018. De Gebrande Winning. 7 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Glutenvrije opties. Le Bouquet Garni. 8 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Frans. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018.
Cabrizze Restaurant Sint Truiden.
Restaurant Cabrizze in Sint-TruidenEen: wereld van verschil. wij staan voor drie belangrijke elementen.: Het product wordt elke dag vers geleverd, verwerkt en u aangeboden. Elk gerecht wordt zelf bereid door de chef Isaac. Vriendelijk en warm onthaal. Arabisch ontbijt 25 februari 2018.
Restaurant Le Greco de referentie voor lekker Grieks eten in Sint-Truiden.
Welkom bij Restaurant Le Greco. Restaurant Le Greco. Sinds 1988 de referentie voor lekker Grieks eten in een ontspannend en warm kader in hartje Sint-Truiden. Wij staan voor u klaar. Met vakkennis, enthousiasme en spirit serveren wij u de heerlijkste Griekse gerechten.
Taverne Haspengouw.
Wandelaars, fietsers en bloesemtoeristen voelen zich bij ons thuis. Geniet s avonds van een overheerlijk gerecht in ons ruime restaurant of drink een lekker biertje in ons bruine café. U waant zich in de tijd van weleer, de ruime parking voor de deur krijgt u er gratis bij.
ANGELO ROSSO Italiaanse Restaurants Brustem-Dorp Roberta en Filippo.
Beste Restaurants in Sint-Truiden Diningcity.nl.
St Godfriedstraat 15, Sint-Truiden. Fantastisch 3-gangen Winnaars diner. Bezig met laden van meer resultaten. Er zijn veel restaurants in Sint-Truiden waar je een gezellig avondje uit kunt beleven met je tafelgenoten. Natuurlijk zitten hier restaurants tussen met allerlei verschillende keukens, soorten en maten. Om jou makkelijker een keuze te laten maken, heeft DiningCity hier een selectie gemaakt van de beste restaurants in Sint-Truiden. Hoe weten wij dat deze restaurants tot de top restaurants in Sint-Truiden behoren? Door onze intensieve samenwerking met de chefs en eigenaren van deze restaurants en natuurlijk zijn wij zelf ook enorme foodies en gaan regelmatig uit eten om te testen of de lovende woorden ook terecht zijn.

Contacteer ons