Resultaten voor dierenasiel st truiden

dierenasiel st truiden
Catroulette helpt asielkatten aan nieuw baasje GAIA.
Philip Zurinckx, voorzitter Dierenasiel Sint-Truiden over het Kattenplan: Als" men de overpopulatie van katten ernstig wil aanpakken dringen er zich ernstige maatregelen op en moeten ook particulieren op korte termijn mee verantwoordelijk worden gesteld. Van uitroeiing van de kat mag uiteraard geen sprake zijn maar het is duidelijk dat de asielen het probleem van de overpopulatie niet alleen kunnen oplossen.
Dierenasiel.
Dierenasiel Sint Truiden. 3800 Sint Truiden. Tel: 0032 0 11 69 53 07. Toon dit asiel op de kaart. Plan route naar dit asiel. Het dierenasiel is open van maandag tot en met zaterdag: op afspraak van 14u tot 15.30u vrij van 15.30u tot 18u Opgelet: op maandag enkel op afspraak.
Honderden kittens gedumpt Sint-Truiden Regio HLN.
Je kan je dus wel voorstellen hoe snel zo'n' populatie kan toenemen als de juiste maatregelen niet genomen worden, klinkt het. Wie zelf het dierenasiel wil steunen of graag een dier wil adopteren, kan op www.dierenasielsinttruiden.be terecht voor meer informatie.
Activity Details: Opendeurdag in Dierenasiel te Sint-Truiden Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van het asiel. Er is onder meer een vragenzoektocht met een mooie prijs, honden op het podium, hapjes en drankjes, Kortom u moet erbij zijn! Location Dierenasiel Sint-Truiden Bedrijvenstraat 11 3800 Sint-Truiden.
Opendeurdag, Sint-Truiden UiT in Vlaanderen.
Niet te missen. Tips voor kinderen. Probeer het UiT. Alle locaties organisatoren. Zelf een evenement toevoegen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Vlaanderen Verbeelding werkt. Download de UiTagenda-app via App Store Google Play Store.
Het dierenasiel bedankt het buurtcomité van St-Pieter Al het nieuws uit Sint-Truiden!
Ze waren zeer aangenaam verrast dat dit jaar ook het dierenasiel een deel van de winst kreeg. Vandaag overhandigden de vertegenwoordigers maar liefst 1000 euro aan het dierenasiel. Ze danken van harte alle medewerkers van het buurtcomité. Bron Facebook dierenasiel Sint Truiden.
Dierenasiel St-Truiden vraagt steun aan BLID.
Indien dit de bedoeling zou zijn kunnen we ons wel verzoenen met het feit dat de eigenaar één of twee honden terug krijgt, maar dan wel onder strikte voorwaarden en verplicht toezicht van het dierenasiel! Het dierenasiel van Sint-Truiden startte een petitie op het internet om ervoor te zorgen dat de dieren niet terug in erbarmelijke omstandigheden terechtkomen.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen. Helpende handen voor pootjes in nood. Asieldieren kunnen niet praten, bij ons hebben ze een stem. Sponsor pakketten voor bedrijven. Lees meer Meet Your Match.

Contacteer ons