Op zoek naar st trudo ziekenhuis st truiden?

st trudo ziekenhuis st truiden
index.
Profesioneel sportster of vrije tijdssportster, wij helpen u snel en adequaat 7/7 24/24u via onze Sportho Clinic. Orthopedie Peter Bollars 2018 Waterlozestraat 91a 3511 Stokrooie. Laatste Nieuws 26/03/18 Eerste totale knieprothese geplaatst met hulp van robot meer info 03/04/18 www.tvl.be/nieuws/sint trudo-ziekenhuis-voert knieoperatie-met-robot-uit 57882 www.sint.
Welkom op de website van het Sint-Trudo Ziekenhuis.
16/10/2018 Sint-Trudo Ziekenhuis legt kankerpatinten in de watten op de Dag tegen Kanker. 05/10/2018 Sint-Trudo Ziekenhuis voor de 8ste maal aanwezig op Levensloop Sint-Truiden. 20/09/2018 Het Sint-Trudo Ziekenhuis behaalt als eerste Limburgs ziekenhuis het JCI kwaliteitslabel. Wegwijs in het ziekenhuis.
Ziekenhuis Sint-Trudo architectura.be.
ROCKFON / ROCKWOOL. HOOFD OF RUWBOUWAANNEMER. Knippenberg BWK Knippenberg. ELEKTRO, DATA, BEVEILING EN RF-WERKEN. Deze projectfiche delen. Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de Architectura-wereld? Schrijf u dan nu in op onze wekelijkse nieuwsbrief.
Jobs, Vacatures, Werken bij Sint-Trudo Ziekenhuis te Sint-Truiden Zorgjobs.be.
Het Sint-Trudo Ziekenhuis te Sint-Truiden is een modern en volledig vernieuwd ziekenhuis met 310 erkende bedden. Dagelijks zetten zo'n' 800 medewerkers en een 120-tal artsen zich in om op een professionele en klantvriendelijke manier aan onze patiënten een kwaliteitsvolle verzorging te bieden.
Sint-Trudo Ziekenhuis, Sint-Truiden De kwaliteit van ziekenhuizen in beeld.
Home Sint-Trudo Ziekenhuis, Sint-Truiden. Sint-Trudo Ziekenhuis, Sint-Truiden. Overzicht Gemeten kwaliteitsindicatoren. Het Sint-Trudo Ziekenhuis is een dynamisch, modern en volledig vernieuwd ziekenhuis met 310 erkende bedden, ruim 800 medewerkers en een 120-tal artsen. Als autonoom ziekenhuis is Sint-Trudo stevig verankerd in de regio en biedt het kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering.
Sint-Trudo Ziekenhuis breidt materniteit fors uit TV Limburg.
Op afspraak naar het ziekenhuis Ziekenhuizen kunnen stap voor stap weer niet-dringende raadplegingen toelaten, bijvoorbeeld bij de oogarts, kinderarts of radioloog. Uiteraard blijven er in de ziekenhuizen wel veiligheidsmaatregelen gelden, waardoor zij voorlopig nog niet op volle capaciteit kunnen draaien.
Oogarts Kaes.
Op 1 juli 2016 startte Dr. Kaes als zelfstandig oogarts een eigen praktijk in de Toekomststraat te Sint-Truiden, na 4 jaar te hebben samengewerkt in een duopraktijk te Sint-Truiden. Kaes is als vast en geaccrediteerd volgt continue bijscholing staflid verbonden aan het Sint-Trudo Ziekenhuis.
Limburg Present Caritas Vrijwilligerswerk.
Maria Ziekenhuis Noord-Limburg. VOORZIENING VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING. Deze voorziening heeft diverse vestigingsplaatsen. 0477/ 88 13 39. Asster, Campus Melveren. Jaak Poncelet Algemeen directeur. Luk Schalenbourg Directeur patiëntenzorg. Bea Schoubs Intern Verantwoordelijke. 011/78 88 40. Fax 011 69 06 06.

Contacteer ons