Zoeken naar st trudo ziekenhuis st truiden

st trudo ziekenhuis st truiden
Sint-Truiden Sint-Trudo Ziekenhuis Speelhoflaan De Lijn.
Steden en gemeenten. Zoeken Dit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden. Sint-Truiden Sint-Trudo Ziekenhuis Speelhoflaan. Sint-Truiden Sint-Trudo Ziekenhuis Speelhoflaan.
Sint-Trudo Ziekenhuis breidt materniteit fors uit TV Limburg.
Sint-Trudo Ziekenhuis breidt materniteit fors uit. Gynaecoloog Materniteit Sint-Trudo Sint-Truiden. Embed deze video. door Luc Moons Aanstaande moeders uit Zuid-Limburg, die dicht bij huis willen bevallen, zullen het graag horen. Het ziekenhuis van Sint-Truiden breidt de afdeling materniteit gevoelig uit.
Hele wereld kijkt naar oogoperatie St.-Trudo.
Waarom is gekozen voor een bescheiden regionaal ziekenhuis als Sint-Trudo? Dokter Camille Budo, die aan dit ziekenhuis verbonden is, geniet een grote faam in de wereld van de oogheelkunde, zo verduidelijkt de hoofdgeneesheer. Mensen uit gans België, en soms zelfs uit het buitenland, komen naar Sint-Truiden om hun ogen te laten behandelen.
Sint-Trudostraat 4 Gingelom.
Huisartsennetwerk PArel.
Identiteitskaart, kids-ID of ISIkaart. Globaal medisch dossier. Voorschriften en attesten. Raadplegingen en huisbezoeken. Afspraak voor vertegenwoordigers. Wachtdienst avond, weekend en feestdagen. Afspraak na 20u. Neven en Dr. Puts zijn endocrinologen verbonden aan het Sint-Trudo ziekenhuis te Sint-Truiden. U kan bij hen terecht voor diabetes, hormonale problemen of aandoeningen van hormoonproducerende organen schildklier, bijschildklier en botontkalking, cholesterol, overgewicht, mannelijke hormonen, bijnier, hypofyse.
Oogarts Kaes.
Het aantal patiënten per uur blijft beperkt. Voor bijkomende informatie kan u telefonisch contact opnemen met het secretariaat. Dank voor uw begrip. Telefonisch via het nummer 011 32 18 20. Online via onderstaande tool. Online afspraak maken. Ontdek alle informatie over de praktijk van Dr. Kaes studeerde geneeskunde aan het LUC te Diepenbeek en aan de Katholieke Universiteit Leuven KUL waar ze in 2005 afstudeerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in de oogziekten oftalmologie aan de CHU de Liège, op de dienst van Prof. Rakic en Prof. In 2011 behaalde Dr. Kaes haar einddiploma aan de European Board of Ophthalmology te Parijs. Op 1 juli 2016 startte Dr. Kaes als zelfstandig oogarts een eigen praktijk in de Toekomststraat te Sint-Truiden, na 4 jaar te hebben samengewerkt in een duopraktijk te Sint-Truiden. Kaes is als vast en geaccrediteerd volgt continue bijscholing staflid verbonden aan het Sint-Trudo Ziekenhuis.
Openingsuren Sint-Trudo Ziekenhuis Algemene Bezoekuren Sint-Truiden Diestersteenweg 100.
Openingsuren Sint-Trudo Ziekenhuis Sint-Truiden. Sint-Trudo Ziekenhuis Algemene Bezoekuren. 011 69 91 11. Route naar Sint-Trudo Ziekenhuis plannen. Bewerk de gegevens van Sint-Trudo Ziekenhuis. Controleer onderstaande gegevens. Indien deze fouten bevat, gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven.
Nieuws Mariaziekenhuis Noord-Limburg.
Het Mariaziekenhuis in Overpelt, het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk en het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare nemen op 23 april als eerste Vlaamse ziekenhuizen dezelfde hoogwaardige operatierobot voor knie en heupprotheses in gebruik. Opmerkelijk want 2 van deze ziekenhuizen behoren tot hetzelfde, recent opgezette ziekenhuisnetwerk Noordoost Limburg.

Contacteer ons