Resultaten voor hondenasiel st truiden

hondenasiel st truiden
Adopteer.be Organisaties Dierenasiel Sint-Truiden.
011 69 53 07 info@dierenasielsinttruiden.be. Reeds meer dan 50 jaar vangt het dierenasiel van Sint-Truiden, afgestane, gevonden, in beslag genomen en verwaarloosde honden en katten op. Het dierenasiel zet zich ook extra in om de slachtoffers van de broodfok te helpen.
Dierenasiel Sint-Truiden zit vol Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
Normaal" vangen we 50 honden en 60 tot 100 katten op, vertelt Dimitri Coppens aan TV Limburg. Maar" op dit moment zitten we met 150 honden en 200 katten." Het capaciteitsprobleem wordt veroorzaakt door enkele inbeslagnames die de politie vorige week deed.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen. Helpende handen voor pootjes in nood. Asieldieren kunnen niet praten, bij ons hebben ze een stem. Sponsor pakketten voor bedrijven. Lees meer Meet Your Match.
Asieldieren.be Elk dier is uniek.
Dierenasiel Sint-Truiden Startpagina Facebook.
Ik hoor hier net dat men als alleenstaa nde geen hond meer kan adopteren in het dierenasie l te St Truiden. Marc En Anja Bryssinck. 1 juli 2018. top Hier wordt tijd genomen om het dier in een bekwaam gezin te plaatsen!
VIDEO. Dierenasiel Sint-Truiden zit vol Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
De stad Sint-Truiden koopt grote milieumatten om te vermijden dat de nieuwe stenen op de Grote Markt vies worden. De pas vernieuwde Markt is immers al besmeurd met olie en vetvlekken. Waterzuiveringsinstallaties Aquafin blijven langer open om oogst te redden.
Dierenasiel Genk.
Honden Hier vindt u een overzicht van de honden die u kunt vinden in ons asiel. Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf.

Contacteer ons