Zoeken naar resto st truiden

resto st truiden
Donatello Sint-Truiden Restaurant Pizzeria Italiaanse pizza, Salades, Grill bestellen.
DONATELLO SINT-TRUIDEN Restaurant Pizzeria. Online eten bestellen. Diverse Specialiteiten Van Het Huis. Diverse Specialiteiten Van Het Huis. 1200, Quattro Formaggi tomaten en 4 soorten kaas. 1600, Tagliatelle Scampi tomatenroomsaus. 1100, Penne Quattro Fromaggi met vier soorten kaas en room. 900, Margueritta tomaten, kaas.
NOEN De Smaakmakerij.
NOEN biedt een verse, gezonde en gemakkelijke oplossing voor wie zelf even geen tijd of zin heeft om te koken. Een gezellige lunch ter plaatse, of lekker thuis, een etentje met vrienden, een bedrijfslunch. Tafel mee in het restaurant met wijnbar, of kies je verse afhaalmenu aan de winkeltoog.
Homepage NL cosmocafe.
Want in september openen cosmocafé-uitbater Ben Elen en zijn vrouw Elien Reniers ook een restaurant. Op het Heilig-Hartplein in het hoekpand aan de Plankstraat wordt Os een vleesgrill restaurant waar Belgisch Wit-Blauw rundsvlees en wereldwijnen centraal staan. Wij zoeken extra gastvrouwen en heren.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
Le Bouquet Garni. 12 van 88 Restaurants in Sint-Truiden. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018. Restaurant Hoeve Roosbeek. 13 van 88 Restaurants in Sint-Truiden. Frans Geschikt voor vegetariërs. Bijzonder aangename verrassing! Zeer aangename avond 04/11/2018.
Vlaams restaurant haalt rijpe negerin van menukaart na sto. Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
Vlaams restaurant haalt rijpe negerin van menukaart na storm van kritiek. 04/03/2018 om 1219: door mtm Print Corrigeer. De uitbaters van Aen Tafel, een restaurant in Sint-Truiden, hebben besloten om het ijsje met de naam rijpe negerin meteen van de menukaart te schrappen.
La-Tasse grill-restaurant sint-truiden Home.
Welkom in ons restaurant! Welkom in ons restaurant, gelegen in het centrum van Sint-Truiden. Elke dag tovert de chefkok de meest uitgelezen gerechten op tafel in ons restaurant. De ligging is uitstekend: vlakbij de grote markt met parkeergelegenheid op loopafstand.
Tom Boonen opent Italiaans restaurant Sint-Truiden Gazet van Antwerpen.
Donderdagavond gaat in Sint-Truiden Robertas pastabar open. Het Italiaanse restaurant is een initiatief van Tom Boonen en zijn vroegere manager Paul De Geyter, huidig CEO van Lotto Soudal. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het bekende restaurant LAngelo Rosso.
Coco Pazzo.
Handelaars krijgen voortaan de kans om een uniek product voor te stellen. Het Italiaanse restaurant Coco Pazzo biedt Truienaren een spiegelei met witte truffel aan. Niemand minder dan Heston Blumenthal, de chef-kok van The Fat Duck, het op één na beste restaurant ter wereld, is gisteren op bezoek geweest.

Contacteer ons