Op zoek naar resto st truiden?

resto st truiden
Welkom VLEESGEGROET.
Feestjes aan huis. Het concept van het Vleesgegroet is terug gaan naar het. basisprincipe hier steek je de benen onder tafel. als je zin hebt in een lekker stuk vlees. Het kloppend hart van restaurant Vleesgegroet in Sint-Truiden is de open haard.
La-Tasse grill-restaurant sint-truiden Home.
Welkom in ons restaurant! Welkom in ons restaurant, gelegen in het centrum van Sint-Truiden. Elke dag tovert de chefkok de meest uitgelezen gerechten op tafel in ons restaurant. De ligging is uitstekend: vlakbij de grote markt met parkeergelegenheid op loopafstand.
20 restaurants met superspeeltuin goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Naast dagschotels en vis en vleesgerechten bieden de uitbaters dan ook een degustatiemenu met bijpassende whisky's' aan. Het restaurant denkt niet alleen aan de liefhebbers van de betere alcohol: gezinnen met kinderen maken hun keuze uit een uitgebreide kaart en seizoengebonden suggesties.
Homepage NL cosmocafe.
Want in september openen cosmocafé-uitbater Ben Elen en zijn vrouw Elien Reniers ook een restaurant. Op het Heilig-Hartplein in het hoekpand aan de Plankstraat wordt Os een vleesgrill restaurant waar Belgisch Wit-Blauw rundsvlees en wereldwijnen centraal staan. Wij zoeken extra gastvrouwen en heren.
Eten bestellen in Sint-Truiden Takeaway.com.
Er zijn geen restaurants gevonden op basis van je filterselectie, verruim je zoekcriteria. Klik hier om het filter op te heffen. Unfortunately no pickup restaurants were found in your area. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden Vacatures Algemene voorwaarden Privacy statement Colofon Bug Bounty Nieuws.
Ararat Sint-Truiden Armeense keuken! Italiaanse pizza, Pasta, Pita/Kebab bestellen.
Indien uw locatie buiten 8 km bevindt vanaf het restaurant Luikersteenweg 31, Sint Truiden dan zal er per extra km 0.50 aangerekend worden deze extra kost wordt niet vermeldt in de details van uw bestelling maar zal doorgegeven worden door het restaurant.
Buurtrestaurant Den Teluur Nieuw Sint-Truiden De sociale kaart.
Het is de bedoeling Truienaars in een gezellig lokaal dichtbij huis een gezond en goedkoop middagmaal aan te bieden en de contacten tussen de buren te stimuleren. Telkens is er een ander dagmenu dat bestaat uit soep, hoofdgerecht en een dessert.
Brasserie De Bink.
Lees al onze revieuws op Tripadvisor! Lees meer over Tripadvisor. Brasserie De Bink. Grote Markt 39. Tel: 0486 93 38 93. Alle dagen open vanaf 10u, zaterdag vanaf 9u. De naam Bink verwijst naar de bijnaam van de inwoners van Sint-Truiden.

Contacteer ons