Op zoek naar resto st truiden?

resto st truiden
t Nieuwscafé: Brasserie / Restaurant in hartje Sint-Truiden. t Nieuwscafé.
Een zaak recht uit een metropool met een werelds karakter maar ook met de gezelligheid van een moderne bistro. Als Bistro Aperobar City club is t Nieuwscafé zeer aantrekkelijk voor een gevarieerd cliënteel. Met voor elk facet een eigen sfeer die voortdurend adapteert.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
7 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Glutenvrije opties. Le Bouquet Garni. 8 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Frans. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018. 9 van 90 Restaurants in Sint-Truiden.
Brasserie restaurant omgeving TST Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
Château de la Motte. BB De Ridder Wijnbar. U bent hier: start Genieten Omgeving. Brasseries restaurants in de omgeving van Sint-Truiden. Gasthof De statie. Wilderen Sint-Truiden 5 km van de Grote Markt. Kerkom Sint-Truiden 6 km van de Grote Markt.
Wijnbar Ons Huis, Paul en Andrea Eten en Drinken in Sint-Truiden op de Grote Markt.
het begon allemaal met een passie voor wijn en lekker eten. Andrea en Paul startten Ons Huis in 1991, door hun gedeelde passie voor eten en lekkere wijn. Ondertussen is Ons Huis een begrip in Sint-Truiden en omstreken bij liefhebbers van lekker eten, wijn en rum of whisky.
NOEN De Smaakmakerij.
NOEN biedt een verse, gezonde en gemakkelijke oplossing voor wie zelf even geen tijd of zin heeft om te koken. Een gezellige lunch ter plaatse, of lekker thuis, een etentje met vrienden, een bedrijfslunch. Tafel mee in het restaurant met wijnbar, of kies je verse afhaalmenu aan de winkeltoog.
Bistro New Delhi.
Restaurant Le Greco de referentie voor lekker Grieks eten in Sint-Truiden.
Welkom bij Restaurant Le Greco. Restaurant Le Greco. Sinds 1988 de referentie voor lekker Grieks eten in een ontspannend en warm kader in hartje Sint-Truiden. Wij staan voor u klaar. Met vakkennis, enthousiasme en spirit serveren wij u de heerlijkste Griekse gerechten.
destadtvanluijck.

Contacteer ons