Resultaten voor st truiden asiel

st truiden asiel
Ben je op zoek naar een hond? Haal er dan eentje uit het dierenasiel!
Het asiel is dagelijks openen, tussen 15u en 18u en gesloten op zon en feestagen. De Cauwerstraat 2. 0494 20 74 59. Wij vangen verwaarloosde, gedumpte, ongewenste en of mishandelde honden en poezen op, maken ze volledig in orde en zoeken dan een gepaste thuis voor hen.
Dierenasiel Sint-Truiden.: Overige Kattensite.be.
Als je een katje adopteerd bij hen dat in een opvanggezin zit is het beter, wij hebben zo vanuit het dierenasiel in st truiden bij een opvang gezin kitty geadopteerd en ze is nu 1 j en bij haar was alles in orde. Maar ja zij heeft niet in een kooi in het asiel gezeten.
Gemeenten samenwerkingsovereenkomsten.
089 / 81 01 00. 089 / 62 94 20. Samenwerkingsovereenkomst met een Limburgs asiel. 3 Meldnummer in jouw gemeente, tenzij anders vermeld. 4 Hetzij het asiel van Genk voor Midden-Limburg, hetzij het asiel van St.-Truiden voor Zuid-Limburg, hetzij Noodasiel Lommel voor Noord-Limburg.
Limburgse dierenasielen.
Dierenasiel Sint-Truiden, Bedrijvenstraat 11 in 3800 Sint-Truiden, tel. 011 69 53 07, e-mail info@dierenasielsinttruiden.be. vzw Dieren in Nood, Eygenweg 1 in 3640 Ophoven Kinrooi, e-mail sofie@vzwdiereninnood.be, facebook www.facebook.com/diereninnooddino. In een dierenasiel komen ook dieren binnen die extra zorgen nodig hebben omwille van hun leeftijd, aandoening of ziekte.
Asielcentrum Sint-Truiden gaat extra vluchtelingen opvangen Binnenland Nieuws HLN.
Het gaat voornamelijk om vluchtelingen uit Syrië. Dat werd verteld tijdens het bezoek van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken N-VA aan het Fedasil-opvangcentrum van Sint-Truiden, dinsdag. Francken wil hierna ook alle andere opvangcentra bezoeken om zijn beleid verder af te stemmen op de praktijk.
Adopteer een achtergelaten dier gaiakids.be.
Jaarlijks vangen de Belgische dierenasielen meer dan 50 000 dieren op, je kan je dus wel voorstellen dat ze overvol zitten. Voor een dier is adoptie dus de enige hoop om datgene te vinden waar ze van dromen: een liefdevolle familie waar tijd is voor knuffels, spelletjes en vrijheid.
Lijst van asielen met honden uit Kasterlee en de nodige informatie.
Wanneer komen de honden vrij voor adoptie? Kom een kijkje nemen in ons asiel. Gun ons even de tijd om het karakter van deze schatten te leren kennen, en indien jullie geïnteresseerd zijn in één van deze honden, breng dan een bezoek aan ons asiel om kennis te maken.
Erkende asielen Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Dierenasiel Ganzeweide vzw. 058 31 40 08. Vzw Nally's' Papegaaien Opvang. 0486 60 62 84. Hoop voor Zwervertjes. 0499 81 81 47. Honden en katten. Dierenasiel Folyfoot VZW. 0477 74 13 04. Honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen, andere. Helping Dogs Vzw.

Contacteer ons