Resultaten voor hotel st truiden

hotel st truiden
DE 10 BESTE hotels in Sint-Truiden 2019 met prijzen TripAdvisor.
We hebben de laagste prijzen van 4 websites vergeleken. Hotel De Ridder. 4 van de 21 accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Sint-Truiden. Dit is een van de meestgeboekte hotels in Sint-Truiden in de afgelopen 60 dagen. Bekijk alle 6 aanbiedingen vanaf 74.
Hotels in Sint-Truiden Vind vergelijk geweldige aanbiedingen op trivago. trivago. trivago. trivago.
Ontdek de recreatieve faciliteiten van het hotel, zoals kinderspeeltuin, tuin. Vriendelijk personeel, geweldige faciliteiten en een goede locatie ten opzichte van de belangrijkste plekken van Sint-Truiden vormen drie goede redenen om te verblijven in Chateau de la Motte. Belrom Hotel vanaf 60. Hotel Belrom Hotel Sint-Truiden.
Cicindria Hotel 25 foto's' Hotels Abdijstraat 6, Sint-truiden, Limburg Telefoonnummer Yelp.
Over dit bedrijf. Experience Haspengouw and discover Cicindria Hotel! The Cicindria Hotel is situated in the heart of the historical city St.-Truiden. You can expect a personal and warm welcome. The Cicindria Hotel offers all what you can expect of a comfortable hotel.
Parkeren bij Hotel Stayenin Sint-Truiden Indigo.
Dit alles maakt Sint-Truiden is een ideale stad voor een paar dagen weg. Overnachten bij Hotel Stayen. Hotel Stayen ligt in het charmante Sint-Truiden, in de regio Haspengouw. Op een kleine wandelafstand, ongeveer 15 minuten, is de Grote Markt te vinden.
Cicindria Hotel, Sint-Truiden Tel: 011681. Hotels goudengids.be.
Een recensie schrijven? Zepperenweg 93, 3800 Sint-Truiden. 011 68 13 44. 011 67 41 38. Andere interessante bedrijven in de buurt. Batsheersstraat 35, 3870 Heers. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan.
Voormalig hotel is sportinternaat voor jeugd STVV Sint-Truiden Regio HLN.
Sint-Truiden Het voormalige Cicindria Hotel in de Abdijstraat in het centrum van Sint-Truiden biedt sinds 1 juli officieel huisvesting aan jonge spelers van STVV. Het hotel werd eind maart overgenomen door de bvba Lammens van STVV-voorzitter Bart Lammens en zette op 30 juni definitief de activiteiten als hotel stop.
Hotel Stayen STVV.
Hotel Stayen in Sint-Truiden is ideaal gelegen ten oosten van Brussel en makkelijk te bereiken per trein of auto, vanuit de luchthavens van Brussel, Charleroi, Luik en Eindhoven. De omgeving in Haspengouw voorziet in een perfecte balans tussen zakendoen en ontspanning.
Budget Hotel hotel Arconaty. overnachten in Tienen Hotel Arconaty.
Ideaal voor een zakelijk verblijf. Budget hotel Arconaty is uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf in de regio Leuven, Sint-Truiden en Tienen: comfortabele eenpersoonskamers, centrale ligging langs de N3, gratis parkeergelegenheid voor de deur en een receptie die 24/24 bereikbaar is.

Contacteer ons