Meer resultaten voor kringloopwinkel st truiden

kringloopwinkel st truiden
Kringwinkel Okazi, Sint-Truiden Tel: 011273. Sociale maatschappelijke instellingen goudengids.be.
Gelukkige is er Okazi, uw kringwinkel. Onze inboedelservice is de perfecte oplossing als u uw inboedel wilt opruimen. U vult een aanvraag in via onze website en wij doen de rest. Alle herbruikbare meubels nemen we mee en geven we een tweede leven.
Betaalbare Inboedel Opruimingen Missiewerk Kringloop.
Schenk jouw Kledij aan MissieWerk. Speelgoed Doneren aan een Goed Doel. kringloop, kringloopwinkel, kringloopcenter, kringwinkel, ophaaldienst, ophaal dienst, ophaling, ophalen, tweedehands, 2dehands, spullen, goederen, gerief, meubels, meubilair, kledij, textiel, kleding, keukenspullen, huisdecoratie, speelgoed, huisraad, inboedel, opruiming, ontruiming, woningontruiming, veegschoon, gratis.,
Opendeurdag UiT in Vlaanderen.
Bewaar deze zoekopdracht. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten!
Vacatures in Sint-Truiden januari 2019 Indeed.com.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.
Deelnemende bedrijven Made in Limburg dag 2012: alle deuren open op 18/3!
Waarom gaan kijken: Al 20 jaar teelt en verkoopt de familie Lavrijsen asperges.Met het aspergeseizoen voor de deur tonen we u met klankbeeld, en tongstrelende kookdemonstraties de weg die de Koningin der Groenten aflegt van veld tot bord.Een aanrader voor iedereen die het platteland weet te smaken.
Wie we zijn.
De eerste drie jaar kreeg dit vorm in een kleine kringloopwinkel in de stationsbuurt van Hasselt. De winkel werd voornamelijk gerund door vrijwilligers en personen met een leefloon. Vanaf 1999 werd De Springplank een erkende Sociale Werkplaats waardoor ze ook mensen uit de kansengroepen duurzame tewerkstelling kon aanbieden.
Vrijwilligerswerk zoeken Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Mensen die geen Nederlands kennen zijn welkom. Mensen die geen Nederlands kennen zijn welkom. Log in om zoekresultaten te kunnen bewaren. Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies. Sta cookies toe. Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw.
Sint-Truiden.
Het Warmste Plein. 7 december 2018 tot 6 januari 2019. Op Het Warmste Plein kikker je na een dagje shoppen helemaal op van een lekkere gl├╝hweineen, frisse pint, of waag je jezelf aan een rondje op de schaatsbaan. Bekijk de activiteitenkalender.

Contacteer ons