Meer resultaten voor kringloopwinkel st truiden

kringloopwinkel st truiden
Opendeurdag UiT in Vlaanderen.
9000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Gent en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! UiT in het Weekend.
ferlejacki 2de Hands goederen Opruimen inboedels.
U kunt bij ons terecht in de winkel voor 2de Hands goederen en/of het opruimen van uw inboedels. Wij hebben een heel ruim assortiment, waaronder ook zeldzame exemplaren! en echte antiek! De openingsuren van onze winkel aan de Luikersteenweg 286-288 in Sint-Truiden Brustem zijn.:

Ik geef om de Kringwinkel omdat ik mij niet neerleg bij de huidige wegwerpcultuur in onze maatschappij! Leanna Le├źn, medewerkster. Ik geef om de Kringwinkel omdat het mensen de kans geeft om te groeien en meer kansen te geven op de arbeidsmarkt!
De Kringwinkel Okazi Sint-Truiden De sociale kaart.
Gratis ophalen van goederen in ons werkingsgebied. Aankoop van kringloopgoederen: iedereen. Alken, Diepenbeek, Gingelom, Hasselt, Kortessem, Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Wellen. Vereniging zonder winstoogmerk VZW. Erkenningen en capaciteiten.: Vlaamse Overheid, Departement Werk en Sociale Economie WSE. Vlaamse Overheid, Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij OVAM.
Deelnemende bedrijven Made in Limburg dag 2012: alle deuren open op 18/3!
Waarom gaan kijken: Al 20 jaar teelt en verkoopt de familie Lavrijsen asperges.Met het aspergeseizoen voor de deur tonen we u met klankbeeld, en tongstrelende kookdemonstraties de weg die de Koningin der Groenten aflegt van veld tot bord.Een aanrader voor iedereen die het platteland weet te smaken.
Vrijwilligerswerk zoeken Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Mensen die geen Nederlands kennen zijn welkom. Mensen die geen Nederlands kennen zijn welkom. Log in om zoekresultaten te kunnen bewaren. Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies. Sta cookies toe. Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw.
Wie we zijn.
De eerste drie jaar kreeg dit vorm in een kleine kringloopwinkel in de stationsbuurt van Hasselt. De winkel werd voornamelijk gerund door vrijwilligers en personen met een leefloon. Vanaf 1999 werd De Springplank een erkende Sociale Werkplaats waardoor ze ook mensen uit de kansengroepen duurzame tewerkstelling kon aanbieden.
Vacatures in Sint-Truiden maart 2019 Indeed.com.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.

Contacteer ons