Zoeken naar ocmw st truiden

ocmw st truiden
OCMW Sint-Truiden opgeschrikt door geval van agressie TV Limburg.
Zo bestaan er afspraken met de lokale politie. Er is een agressieprotocol met richtlijnen voor de medewerkers dat zegt hoe te handelen in geval van agressie. In het najaar 2016 organiseerde het OCMW een vormingscyclus voor alle medewerkers: hoe om te gaan met agressie.
Sociaal Huis Sint-Truiden OCMW.
Werken bij het OCMW. Clement Cartuyvelsstraat 12. 011 69 70 30 info@ocmw-st-truiden.be. Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur. Dinsdag extra open van 16.30 tot 18.30 uur. Toon alle openingsuren. In de kijker. Er zijn op dit moment geen pagina's' geplaatst.
OCMW Sint-Truiden Pensioendienst De sociale kaart.
Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. OCMW Sint-Truiden Lokaal Cliëntoverleg OCMW Sint-Truiden Mantelzorgtoelage OCMW Sint-Truiden Overlegcoördinatie Thuisgezondheidszorg OCMW Sint-Truiden Schuldhulpverlening OCMW Sint-Truiden Sociaal Huis OCMW Sint-Truiden Sociale Dienst OCMW Sint-Truiden Tewerkstelling. Terug naar resultaatslijst.
Referenties Harol.
IBS, Melsele, Binnenzonwering. Floré, Wondelgem, Binnenzonwering. Kinderdagverblijf De Pagadder, Asse, SC700. Crèche Les Petits Poneys, Brussel, SC700. Gerechtsgebouw, Hasselt, SC800-ZIP. OCMW Sociaal Huis, Sint-Truiden, Buitenjaloezieën. Militaire kazerne, Heverlee, Binnenzonwering. Provinciaal Instituut PIVA, Antwerpen, SC700. lagere school Emile Bockstael, Brussel, SC700.
Vacatures.
Stad Halle dienst Gelijke Kansen Onderwijs. Begeleiding van speelse codeerlessen in het opvangcentrum. CoderDojo Belgium vzw. Migratie en vluchtelingen. Meewerken in het Inloopcentrum te Gent. Centrum Algemeen Welzijnswerk Oost Vlaanderen. Andere sociale organisaties. Buddy van een erkend vluchteling te St Niklaas.
Gratis juridisch eerstelijnsadvies Balie Limburg.
Dat wil zeggen dat u op onderstaande adressen en op de aangegeven tijdstippen terecht kunt bij een advocaat voor een oriënterend gesprek of een eerste juridisch advies. Deze consultatie is kosteloos en ook voor het advies dat u krijgt hoeft u niets te betalen, ongeacht uw inkomen.
Reling. Regionaal Limburgs Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg.
Tijdens de laatste 8 weken vindt er een werkervaringsstage plaats waarbij je de kans krijgt om een nieuwe, relevante werkervaring op te doen. ESF-Project Job-radar in samenwerking met OCMW Sint-Truiden. Met de steun van ESF en OCMW Sint-Truiden organiseert Job-art in 2018 en 2019 bijkomende modules Job-radar voor leefloongerechtigden in Sint-Truiden.
OCMW Sint-Truiden bestrijdt kinderarmoede met de babykaart VVOS.
OCMW Sint-Truiden bestrijdt kinderarmoede met de babykaart. Sint-Truiden staat na Heusden-Zolder, Genk, Maasmechelen, Houthalen-Helchteren en Beringen op de zesde plaats van kansarme geboortes in Limburg. Dat is dan ook de reden dat in Sint Truiden in het lokaal sociaal beleid de problematiek van kinderen die in gezinnen met armoede tot een absoluut aandachtspunt is verheven.

Contacteer ons