Resultaten voor ocmw st truiden

ocmw st truiden
Sociaal Huis Sint-Truiden OCMW.
Bestuur en organisatie. Premies en tegemoetkomingen. Werken bij het OCMW. Clement Cartuyvelsstraat 12. 011 69 70 30 info@ocmw-st-truiden.be. Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur. Dinsdag extra open van 16.30 tot 18.30 uur. Toon alle openingsuren. In de kijker.
OCMW Sint-Truiden Pensioendienst De sociale kaart.
Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. OCMW Sint-Truiden Lokaal Cliëntoverleg OCMW Sint-Truiden Mantelzorgtoelage OCMW Sint-Truiden Overlegcoördinatie Thuisgezondheidszorg OCMW Sint-Truiden Schuldhulpverlening OCMW Sint-Truiden Sociaal Huis OCMW Sint-Truiden Sociale Dienst OCMW Sint-Truiden Tewerkstelling. Terug naar resultaatslijst.
Referenties Harol.
IBS, Melsele, Binnenzonwering. Floré, Wondelgem, Binnenzonwering. Kinderdagverblijf De Pagadder, Asse, SC700. Crèche Les Petits Poneys, Brussel, SC700. Gerechtsgebouw, Hasselt, SC800-ZIP. OCMW Sociaal Huis, Sint-Truiden, Buitenjaloezieën. Militaire kazerne, Heverlee, Binnenzonwering. Provinciaal Instituut PIVA, Antwerpen, SC700. lagere school Emile Bockstael, Brussel, SC700.
Vacatures.
Departementshoofd Wonen, leven ondernemen. Stad en OCMW Lier. Stad en OCMW Lier. Algemeen directeur hernieuwbare energiecoöperatie BeauVent cvba. Tijdelijke halftijdse bemiddelaar te Antwerpen. Moderator forum voor herstelrecht en bemiddeling vzw. Andere sociale organisaties. Tijdelijke halftijdse bemiddelaar met standplaats te Brussel.
Gratis juridisch eerstelijnsadvies Balie Limburg.
Dat wil zeggen dat u op onderstaande adressen en op de aangegeven tijdstippen terecht kunt bij een advocaat voor een oriënterend gesprek of een eerste juridisch advies. Deze consultatie is kosteloos en ook voor het advies dat u krijgt hoeft u niets te betalen, ongeacht uw inkomen.
Reling. Regionaal Limburgs Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg.
Tijdens de laatste 8 weken vindt er een werkervaringsstage plaats waarbij je de kans krijgt om een nieuwe, relevante werkervaring op te doen. ESF-Project Job-radar in samenwerking met OCMW Sint-Truiden. Met de steun van ESF en OCMW Sint-Truiden organiseert Job-art in 2018 en 2019 bijkomende modules Job-radar voor leefloongerechtigden in Sint-Truiden.
OCMW Sint-Truiden bestrijdt kinderarmoede met de babykaart VVOS.
OCMW Sint-Truiden bestrijdt kinderarmoede met de babykaart. Sint-Truiden staat na Heusden-Zolder, Genk, Maasmechelen, Houthalen-Helchteren en Beringen op de zesde plaats van kansarme geboortes in Limburg. Dat is dan ook de reden dat in Sint Truiden in het lokaal sociaal beleid de problematiek van kinderen die in gezinnen met armoede tot een absoluut aandachtspunt is verheven.
TV OOST Regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen.
De brandweer werd opgeroepen om de inzittenden uit het wrak te bevrijden, maar als bij wonder konden zij op eigen kracht het voertuig verlaten nog voor de hulpdiensten arriveerden. Een jonge vrouw, die als passagier meereed, raakte wel gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Contacteer ons