Zoeken naar speelhof st truiden

speelhof st truiden
Afspanning t Speelhof Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
U bent hier: start Genieten t Speelhof. Delen Afspanning t Speelhof. Het restaurant van Domein Speelhof is gevestigd in de afspanning, gelegen op een prachtig kasteel-domein op wandelafstand van de Grote Markt. We brengen gastronomische gerechten bereid met passie zorg!
Domein t Speelhof Sint-Truiden.
In domein Speelhof kunnen joggers en recreanten gratis terecht om te wandelen, te lopen of gebruik te maken van de fit-o-meter. Na het sporten kan je gratis douchen in de nabijgelegen Trudo Sporthal tegenover domein Speelhof tijdens de weekdagen van 8u tot 21u.
Speeltuin speelhof Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
U bent hier: start Speeltuin speelhof. Delen Speeltuin domein t Speelhof. Diverse speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Soort activiteit: Recreatie. Adres: Speelhoflaan 5, 3800 Sint-Truiden. Hugo Janssens 25/08/2016. Hilde Abts 20/04/2012. Fijne plaats zowel voor jong als oud, lekker eten en gezellig spelen.
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Welkom op t Speelhof. In dit prachtige plekje groen aan de rand van het Sint-Truiens stadscentrum nodigt uitbaatster Maaike Moens je uit om te genieten van de fijne dingen des levens. Het Speelhof bevindt zich aan het eind van een mooie kasteeldreef, temidden van het groen.
Speelhof Sint-Truiden Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Het Speelhof is een gebouw met omringend domein, gelegen aan Speelhoflaan 5 in de Sint-Truidense wijk Schurhoven. Het Speelhof is gebouwd als buitenverblijf voor de abten van de Abdij van Sint-Truiden. Het werd gesticht in 1585 door abt Christoffel de Blocquerie.
Afspanning t Speelhof, Sint-Truiden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
29 september 2017 beoordeeld. Afspanning t Speelhof. Zowel bij de vorige uitbater overleden als bij de huidige, een lekkere keuken. In een prachtig kader domein Speelhof. Voor de kwaliteit van het eten, valt de prijsklasse heel goed mee. Relatief vlotte bediening.
Domein t Speelhof Sint-truiden Limburg Salino.be.
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan favorieten Domein t Speelhof. 3800 Sint-truiden, Limburg. Toon mij het telefoonnummer 011/67.38.02. Ontvang je graag meer informatie? Vraag hier je offerte aan. Vrijblijvende offerte aanvragen. In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Ch√Ęteau St.
Kasteel Speelhof Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
U bent hier: start Beleven t Speelhof. Delen Kasteeldomein t Speelhof. Langs het begijnhof werd in de 16e eeuw het Speelhof ingericht als speelhuis voor de abdij. Je kan er wandelen, er is een prachtige rozentuin en mooi onderhouden, ingerichte volkstuinen.

Contacteer ons