Zoeken naar immo st truiden

immo st truiden
Te koop woningen in Sint-Truiden Trovit.
Bekijk de volledige beschrijving op. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 98000 euro met 2 slaapkamers. 3800, Sint-Truiden, Provincie Limburg. Goedgelegen huis in stadscentrum van Sint Truiden in rustige straat Te renoveren woning, gesloten bebouwing, Molenstraat 41 te St Truiden op.
Immo Sint-Truiden, woning te koop Sint-Truiden Zakenkantoor Robijns.
Controle instantie: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel Onderworpen aan de deontologische code van het BIV Reglement plichtenleer BIV. BA-uitbating: Axa Belgium, Vorstlaan 25 1170 Brussel. Commercieel TE KOOP. TE HUUR Oplinter. TE KOOP Landen. Industrieel TE HUUR.
Imanex, Sint-Truiden, te koop, te huur immo proxio.
40 40 te huur Immo Proxio. Spaansebrugstraat 63, Sint-Truiden, ref. 1, gelegen achter de woning gelegen te 3800 Sint-Truiden, Spaansebrugstraat 63, in het centrum van Sint-Truiden, op wandelafstand van de Gr. Appartement te huur in Sint-Truiden Appartement te huur in Sint-Truiden.
Vastgoed te huur in de gemeente Sint-Truiden.
Vastgoed te huur in de gemeente Sint-Truiden. Kies een type Huis. In de omgeving van 3800 Sint-Truiden. Meer op immovlan.be. Heb je een concreet verbouwproject in deze gemeente? Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van het bouw en renovatieboek Verstandig Bouwen Renoveren.
Troostwijk.
RT VASTGOED Welkom op onze website.
Je hebt een goede kennis van MS Office Word, Excel, Powerpoint. Je bent, bij voorkeur, uit de regio St Truiden of woont binnen een straal van 10 km van St Truiden. Afwisselend takenpakket met dagelijks nieuwe uitdagingen. Toffe werksfeer in een jong en ervaren team.
Sociaal Huis Sint-Truiden OCMW.
Clement Cartuyvelsstraat 12. 011 69 70 30 info@ocmw-st-truiden.be. Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur. Dinsdag extra open van 16.30 tot 18.30 uur. Toon alle openingsuren. In de kijker. Er zijn op dit moment geen pagina's' geplaatst. Sociaal Huis Sint-Truiden.
Poulus Vastgoed.

Contacteer ons