Op zoek naar immo st truiden?

immo st truiden
Immo Sint-truiden Te Koop in Sint-truiden 3800 Immoscoop.
Immo Sint-truiden 3800 Vastgoed Te Koop. IMMOSCOOP helpt je om de laatste nieuwe woningen te koop te vinden in Sint-truiden 3800. Als immo portaal hebben we een groot netwerk van erkende vastgoedmakelaars in Sint-truiden 3800 die het volledig woningaanbod te koop adverteert op IMMOSCOOP.
Poulus Vastgoed.
Jelle Engelbosch BIV 504076, vastgoedmakelaar in Sint-Truiden.
en de professionele gegevens zoals door de vastgoedmakelaar aan ons gemeld. Verwerkte wijzigingen aan deze gegevens worden ten laatste na 24u zichtbaar op deze pagina. Kantoren en vennootschappen. Clement Cartuyvelsstraat 39, 3800 Sint-Truiden. Home Alle vastgoedmakelaars vind je hier Jelle Engelbosch.
Sublimmo Vastgoed 5 Nieuwe moderne woningen te Gelinden Sint-Truiden.
Bekijk op kaart. NOG SLECHTS 2 TE KOOP. Nieuwe moderne woningen met 3 slaapkamers, kelder, garage of autostaanplaats te Gelinden Sint-Truiden. Perceeloppervlaktes van 258m tot 380m. Deze halfopen of gesloten bebouwingen zijn rustig gelegen, aan de dorpsrand van Gelinden. De dorpskern met lokale handelaars en basisschool is gelegen op 500m, op fietsafstand. Aangrenzend en achter de tuin van deze woningen wordt een perceel van 1650 m ingericht als speel en rustzone. Dit worden energiezuinige woningen E60 met tuin en garage, gebouwd in een strakke eigentijdse stijl.
Philippe VAN HOOF Notaris te Sint-Truiden. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Bereken Menu Immo. Meer xml version1.0" encodingutf-8? Huwen en samenwonen. Erven en schenken. Kopen, huren en lenen. Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.:
Home HET IMMOHUIS.
Het is onze missie om als gedreven vastgoedkantoor de ambities van onze klanten te realiseren als het gaat om wonen en zodoende voor elke eigenaar de juiste kandidaat te vinden en voor elke koper de juiste woonst. U wenst uw onroerend goed te verkopen, maar hebt geen idee over de prijszetting?
Vastgoed te huur in de gemeente Sint-Truiden.
Vastgoed te huur in de gemeente Sint-Truiden. Kies een type Huis. In de omgeving van 3800 Sint-Truiden. Meer op immovlan.be. Heb je een concreet verbouwproject in deze gemeente? Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van het bouw en renovatieboek Verstandig Bouwen Renoveren.
Anita Vandevoort Vastgoedmakelaar Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Hasselt, Herk-de-Stad, Limburg.
Welkom bij Anita Vandevoort BVBA. Anita Vandevoort is dé makelaar bij uitstek voor vastgoed bij u in de buurt. U vindt op de website alle vastgoedaanbiedingen te huur en te koop. Voor vragen over verkopen of verhuren, neem contact op.

Contacteer ons