Resultaten voor st truiden dierenasiel

st truiden dierenasiel
Opendeurdag, Sint-Truiden UiT in Vlaanderen.
Appelsmaken bij fruitbedrijf Jacobs. Sint-Truiden, Fruitbedrijf Jacobs. zaterdag 12 oktober 2019. Plukdag appels bij SOLV Campus Tuinbouw. Sint-Truiden, SOLV Tuinbouwschool. Van 14 september 2019 tot 19 oktober 2019. Plukdagen appels bij Fruitbedrijf Jacobs. Sint-Truiden, Fruitbedrijf Jacobs. 1-13 van 13 resultaten.
Dierenasiel St-Truiden vraagt steun aan BLID.
Indien dit de bedoeling zou zijn kunnen we ons wel verzoenen met het feit dat de eigenaar één of twee honden terug krijgt, maar dan wel onder strikte voorwaarden en verplicht toezicht van het dierenasiel! Het dierenasiel van Sint-Truiden startte een petitie op het internet om ervoor te zorgen dat de dieren niet terug in erbarmelijke omstandigheden terechtkomen.
Hondenasielen Limburg Dierenasielen Limburg asielen hondenasielen honden kopen hondje kopen.
Regio Genk: Dierenasiel Genk. Regio Kinrooi: Dierenasiel Limburg. Regio Sint-Truiden: Dierenasiel Sint-Truiden. Oplossingen zoeken voor oudere honden van overleden personen, personen die een rustoord moeten vervoegen of bij geval van overmacht. sparen van euthanasie, het trauma van de tralies van een asiel besparen door gastgezinnen en de geschikte adoptant voor het leven zoeken.
Adopteer een achtergelaten dier gaiakids.be.
Jaarlijks vangen de Belgische dierenasielen meer dan 50 000 dieren op, je kan je dus wel voorstellen dat ze overvol zitten. Voor een dier is adoptie dus de enige hoop om datgene te vinden waar ze van dromen: een liefdevolle familie waar tijd is voor knuffels, spelletjes en vrijheid.
Opgelet met steunkaarten van dierenasiel Sint-Truiden! Al het nieuws uit Sint-Truiden!
Ze halen aan dat de opbrengst gaat naar een dierenasiel in Roemenië en dat alles verloopt in samenspraak met het dierenasiel uit onze gemeente. Het dierenasiel laat echter weten dat ze op geen enkele wijze verbonden zijn met deze actie en dat u gerust de politie mag bellen om deze mensen op te sporen om hun verhaal te doen.
GAIA en dierenasiel Sint-Truiden hekelen reactie Vlaamse Dierenartsenvereniging GAIA.
Die vereniging is duidelijk meer bekommerd om de eigen portemonnee en het verlies aan inkomsten dan om het indijken van dumping van ongewenste wegwerpkatten in de asielen, waartoe de verplichte kattensterilisatie in Vlaanderen moet leiden" Zo hekelen de dierenrechtenorganisatie GAIA en het Dierenasiel Sint-Truiden het standpunt van de Vlaamse Dierenartsenvereniging, die tegen de nieuwe wet gekant is.
Opendeur Dierenasiel tijdens Werelddierendag Truineer.be, webgazet van Sint-Truiden.
Dit jaar gaat extra aandacht naar pleeggezinnen voor dieren die extra zorg nodig hebben. Naar jaarlijkse traditie organiseert elk asiel een dierendating waar potentiële baasjes kunnen nagaan of er een klik met een huisdier is, zegt Philip Zurinckx van het dierenasiel in Sint-Truiden."
Katten met Persoonlijkheid.
Mensen die nog meer willen weten kunnen hier de brochure downloaden of kunnen zelf een afspraak maken voor een bezoek brengen aan het dierenasiel in Sint-Truiden. Dagelijks zijn ze open van 15u30 tot 17u30, uitgenomen op zondag want dan is het gesloten.

Contacteer ons