Op zoek naar st truiden dierenasiel?

st truiden dierenasiel
Dierenasiel Sint-Truiden Startpagina Facebook.
Ik hoor hier net dat men als alleenstaa nde geen hond meer kan adopteren in het dierenasie l te St Truiden. Marc En Anja Bryssinck. 1 juli 2018. top Hier wordt tijd genomen om het dier in een bekwaam gezin te plaatsen! 12 mei 2018. Wat heel goed werk verricht. Onze Bieke komt er ook vandaag. Goede begeleidin g gehad. Zeker om te kijken of de matching met onze honden goed ging. Gelukkig ging dat heel goed. We hebben e r weer een dankbaar hondje bij. Pluim voor alle medewerker s. Dit is Billy, een droomhond. Maar mensen zien Stafford" staan en klikken meteen weg. Nochtans kan Billy je beste vriend worden. Zelfs een olifant kan genieten van een relaxerend badje.: Dierenasiel Sint-Truiden heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album HOND IN DE KIJKER: Luna.
Dierenasiel Sint-Truiden zit vol Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
05/04/2016 om 1717: Bron: TVL. Sint-Truiden Het dierenasiel van Sint-Truiden zit barstensvol. Normaal" vangen we 50 honden en 60 tot 100 katten op, vertelt Dimitri Coppens aan TV Limburg. Maar" op dit moment zitten we met 150 honden en 200 katten."
Katten.
Afscheid van een dier. Elk jaar vangen we vele honderden katten op in ons asiel. We trachten bij de plaatsing van de katten steeds een goede match te maken tussen kat en adoptant. Hierbij gebruiken we het internationaal bekende Meet Your Match systeem.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen. Helpende handen voor pootjes in nood. Asieldieren kunnen niet praten, bij ons hebben ze een stem. Sponsor pakketten voor bedrijven. Lees meer Meet Your Match.
Dierenasiel Genk.
Nieuws Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de bezigheden van Dierenasiel Genk, de vrijwiligers, onze succesverhalen en nog veel meer! Activiteiten Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden van onze activiteiten kan u zich aanmelden voor onze mailing list onder in het scherm.
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
VIDEO. Dierenasiel Sint-Truiden zit vol Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Dierenasiel Sint-Truiden zit vol. 05/04/2016 om 1352: Bron: TV Limburg Print Corrigeer. Dierenasiel Sint-Truiden zit vol. Het dierenasiel in Sint-Truiden zit barstensvol. Zo'n' zestig katten en een honderdtal honden werden afgelopen week ondergebracht in het Truiense asiel.
Honden.
Het doornemen en het beantwoorden van uw vragenlijst kan steeds enkele dagen in beslag nemen, gelieve hiermee rekening te houden. Mocht u problemen ondervinden met het invullen van de vragenlijst, geeft dan zeker een seintje, wij helpen u graag verder.

Contacteer ons