Resultaten voor st truiden dierenasiel

st truiden dierenasiel
Ben je op zoek naar een hond? Haal er dan eentje uit het dierenasiel!
Noodasiel Lommel is een erkend dierenasiel die tamme honden en katten opvangt en herplaatst in een nieuwe familie. Ook verloren gelopen dieren van aangesloten gemeentes worden hier tijdelijk opgevangen. En we hebben een zwerfkattenproject waarbij we wilde katten vangen, steriel maken en terug uitzetten.
Milieuhinder Hoeselt.
Het asiel staat in voor het diervriendelijk vangen, steriliseren, revalideren en terugplaatsen van de zwerfkatten. Het gemeentebestuur betaalt de veeartskosten voor de behandelingen. Alle meldingen dienen te gebeuren via het gemeentelijk meldpunt. Rechtstreekse meldingen aan de vzw Dierenvrienden Sint-Truiden zullen niet behandeld worden.
Bite Back steunt dierenasiel Sint-Truiden: Overheid geeft verwaarloosde dieren terug aan dierenbeul! Bite Back. Bite Back steunt dierenasiel Sint-Truiden: Overheid geeft verwaarloosde dieren terug aan dierenbeul! Bite Back.
Bite Back werd benaderd voor steun door vrijwilligers van dierenasiel Sint-Truiden. Op 15 juli werden 24 honden, 4 katten en een 80-tal kippen, eenden en ganzen door de dierenpolitie in beslag genomen bij Willy Vangilbergen uit het Limburgse plaatsje Gelinden Sint-Truiden.
Net binnen VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Update vr 25 dec 1753.: Justitie Belgische jongen van 9, die door moeder ontvoerd was naar IS-gebied in Syriƫ, is terug in ons land. Justitie Belgische jongen van 9, die door moeder ontvoerd was naar IS-gebied in Syriƫ, is terug in ons land. De moeder weigerde altijd om hem af te staan, maar heeft dat nu toch gedaan.
Honden.
Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Katten en kittens. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel.
Inzamelactie dierenasiel.
Met een inzamelactie voor het dierenasiel in St. Truiden lieten de Palenaren hun hart spreken en zich ook van diervriendelijke kant laten zien! In Dierenspeciaalzaak Picobello te Paal ging vanaf 8 april tot 28 april een inzamelactie door ten voordele van Dierenasiel Sint-Truiden.
Dierenopvang en bescherming Gemeente Diepenbeek.
VZW Kittenopvang Felientje Diepenbeek, opvang en socialisatie van zwerfkittens, 011 72 33 04, 0486 49 27 89 https//kattenenkittens.wordpress.com/home/.: Dierenasiel Genk, Europalaan 13, 3600 Genk, 089 35 70 09 www.dierenasielgenk.be. Dierenasiel Sint-Truiden, Bedrijvenstraat 11, 3800 Sint-Truiden, 011 69 53 07 www.dierenasielsinttruiden.be.
Zoek.
Steunnummers Europese Commissie. Hoeve en Streekproducten. Kennis, verduurzaming en innovatie in de landbouw. Beweegsessies voor doelgroepen Blijf in beweging. Toerisme Limburg vzw. Het Domein Bokrijk vzw. Provinciaal Domein Nieuwenhoven. Stilte en natuurbeleving. Wandelen in Limburg. Toerisme Limburg vzw. Wandelen in Limburg.

Contacteer ons