Zoeken naar brasserie st truiden

brasserie st truiden
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
7 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Glutenvrije opties. Le Bouquet Garni. 8 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Frans. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018. 9 van 90 Restaurants in Sint-Truiden.
Bistro 11, restaurant in Sint-Truiden.
bezield door een rijk verleden. Vandaag in ere hersteld vormt dit pand de biotoop voor een nieuw culinair avontuur. Maar er was uiteraard ook een periode voor Bistro 11. MINDERBROEDERSSTRAAT 11 3800 SINT-TRUIDEN. MA WO DO VR LUNCH/DINER ZA DINER ZO LUNCH/DINER.
t Nieuwscafé: Brasserie / Restaurant in hartje Sint-Truiden. t Nieuwscafé.
Een zaak recht uit een metropool met een werelds karakter maar ook met de gezelligheid van een moderne bistro. Als Bistro Aperobar City club is t Nieuwscafé zeer aantrekkelijk voor een gevarieerd cliënteel. Met voor elk facet een eigen sfeer die voortdurend adapteert.
Bistro New Delhi.
Taverne Winston.
Achel blond Brouwerij: Achelse kluis. Rogerke blond Brouwerij: Brouwerij Anders. Van t vat: Lazarus blond Brouwerij: Brouwerij Broeder Jacob. Van t vat: Paix Dieu Brouwerij: Brasserie Caulier. La Corne Tripel Brouwerij: Brasserie dEbly. Duvel Tripel Hop met Citra Brouwerij: Duvel-Moortgat.
De Kleine Bacchus Café, brasserie Sint-Truiden Inforegio.be.
De Kleine Bacchus. Uw café brasserie te Sint-Truiden! Een mooie staminee in het hartje van Sint-Truiden. De glimlach van de kastelein van het personeel waakt over de warme zuil van De Kleine Bacchus. Proef zeker een van onze kleine heerlijke snacks.
Hotel Sint-Truiden Hotel Stayen.
Place Verte WELKOM.
Hier, op de grote markt van Sint-Truiden, zorgen patron Nico Lemoine en Hermine voor een uitstekende mix van onthaasting en intimiteit. Het unieke, romantische kader draagt daar zeker toe bij: onlangs werd het interieur volledig opgefrist, zowel boven als op het gelijksvloers.

Contacteer ons