Zoeken naar brasserie st truiden

brasserie st truiden
Welkom t Halle Hof.
Met onze verschillende formules heeft u de keuze om te genieten van een heerlijke winter BBQ of van een uitgebreid concept met een klein voorgerecht en dessert voor een geslaagd feestje. Wilt u dus graag met collegas vrienden of familie een origineel feest dan bent u op het juiste adres.
Het Hooghuys Wilderen l Restaurant.
Coco Pazzo.
Niemand minder dan Heston Blumenthal, de chef-kok van The Fat Duck, het op één na beste restaurant ter wereld, is gisteren op bezoek geweest. Het lunchmenu is enkel s middags verkrijgbaar. rotolo di ricotta e spinaci al sugo di pomodoro.
Schuif Aen Tafel in Sint-Truiden voor heerlijke gerechten, dagschotels en vers gebakken brood zoet.
Ruik je de geur van vers gebakken brood al? Geniet dagelijks van ons vers gebakken brood, gebak en zoetigheden. Aen onze tafel. Heb je honger? Hupsakee schuif gezellig mee Aen Tafel en geniet van een onvergetelijk om nom nom diner.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
Lekkere maar niet zo lichte lunc 13/02/2019. 11 van 88 Restaurants in Sint-Truiden. Frans Geschikt voor vegetariërs. Lekkere en gezellig getafeld 12/01/2019. Le Bouquet Garni. 12 van 88 Restaurants in Sint-Truiden. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018.
Home RESTAURANT BAR HUMPHREY.
Cappucienessenstraat 10 3800 SINT TRUIDEN Contacteer ons! 011 70 17 11. MAKE A RESERVATION. 1 2 3 4. Verborgen in cultuurcentrum de Bogaard vindt u. Bar Bistro Humphrey. U kan hier gezellig tafelen in familiale sfeer en proeven van heerlijke huisbereide bistroklassiekers met een wereldse toets en seizoensgebonden suggesties.
destadtvanluijck.
Château de la Motte.
Om gewoon iets te drinken zoals een tasje koffie of ons koud Motte biertje. Voor de mensen met trek hebben we een uitgebreide Brasserie Kaart, met streekgerechten zoals Stoofvlees met Bink Bier of het Haspengouwse Hoentje met appeltjes in honing saus en zwarte peper bolletjes.

Contacteer ons