Op zoek naar brasserie st truiden?

brasserie st truiden
Brasserie Brouwerij Kerkom Sint-Truiden.
Je zal het merken, voor een gezellige drink, ben je hier op het juiste adres. Tussen één van de talrijke wandel of fietsroutes door brengen wij de ideale verfrissing en ontspanning. Brasserie gesloten van 20 tot met 29 oktober 2014.
Alle restaurants in Sint-Truiden.
1.9 Km van centrum SintTruiden. gastronomisch, restaurant, Belgisch, Frans. 3.6 Km van centrum SintTruiden. brasserie, restaurant, Belgisch, Frans. In De Zwaan. 7 Km van centrum SintTruiden. brasserie, restaurant, grill. Heilig Hartplein, 5. 50 m van centrum SintTruiden. Grote Markt, 65.
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Onze kelners zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen door een vlotte en gemoedelijke bediening. Andere troeven zijn het prachtig groene kasteeldomein met tal van wandelmogelijkheden, een grote speeltuin en ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein.
t Veilinghuis brasserie feestzalen catering. Veilinghuis.
Pannenkoeken met suiker of siroop. Pannenkoeken met vanille-ijs. Pannenkoeken met vanille-ijs chocoladesaus. Geen tuin maar een mooi terras! openingsuren brasserie: ma-vr vanaf 8u za vanaf 11u gesloten op zon en feestdagen Tongersesteenweg 150/152 3800 Sint-Truiden T 011 68 16 72.
destadtvanluijck.
De warmste tafel.
Aperitieven en nakaarten kan in de Cristal Winterchalet op het gelijkvloers. Met je bijdrage aan de Warmste Tafel steun je drie lokale en sociale initiatieven, in samenwerking met de Warmste Week van Studio Brussel. Op 7 december maken we de drie sociale initiatieven bekend!
Schuif Aen Tafel in Sint-Truiden voor heerlijke gerechten, dagschotels en vers gebakken brood zoet.
Ruik je de geur van vers gebakken brood al? Geniet dagelijks van ons vers gebakken brood, gebak en zoetigheden. Aen onze tafel. Heb je honger? Hupsakee schuif gezellig mee Aen Tafel en geniet van een onvergetelijk om nom nom diner.
Wilderen statie.
Online reserveren kamers Online reserveren brasserie. Gasthof De Statie. DE STOPTREIN TOERISTENMENU. SPECIAAL IN ONS RESTAURANT. KLASSIEKERS en SEIZOENSGERECHTEN. Online reserveren RESTAURANT. Gasthof De Statie. De stijlvolle kamers herinneren aan de functie die De Statie vroeger had en beschikken over alle modern comfort en accomodatie.

Contacteer ons