Meer resultaten voor kerstmarkt st truiden

kerstmarkt st truiden
Kerstmarkt en ijspiste Sint-Truiden.
Kerstmarkt en ijspiste Sint-Truiden. Kerstmarkt en ijspiste Sint-Truiden. De kerstmarkt met ijspiste zal op de Grote Markt van Sint-Truiden plaatsvinden van 11 tot en met 24 december 2014. Opbouw: na de zaterdagmarkt op 6 december 2014. Openingstijden Principe: Van 13.00 tot 00.00 uur Uitzonderingen.:
Bekijk het programma van Kerstmarkt 2016, Sint-Truiden Truineer.be, webgazet van Sint-Truiden.
Bekijk het programma van Kerstmarkt 2016, Sint-Truiden. Geschreven door Raf Vanmechelen op vrijdag 25 november 2016 in rubriek Truineer Tipt. Fotograaf: Shop The City. De kerstmarkt van Sint-Truiden strijkt weer neer op de Groenmarkt. Dit jaar kan je er terecht van 9 december tot en met 8 januari voor een winterse schaatsbeurt met het hele gezin.
De kerstmarkt de Sint-Truiden 2018: Kortingen en promoties.
Proef een maand lang van de magische kerstsfeer tijdens de gezellige kerstmarkt op de Groenmarkt in het centrum van Sint Truiden. Kom gezellig schaatsen op de schaatbaan, iets nuttigen in de Kerstlounge, dansen op één van de muziekavonden of gewoon gezellig de sfeer opsnuiven.
Creatieve Kerstmarkt Sint-Truiden Leca Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag.
Omwille van onzekere weersomstandigheden teveel werk en kosten bij het opzetten van tenten werd het evenement verschoven naar december en heeft het niet langer op het begijnhofplein plaats, maar in de verwarmde Festraetsstudio. Tussen 10 en 18 u worden op deze kerstmarkt allerlei handgemaakte geschenken en lekkernijen verkocht en zijn er demonstraties van oude en vernieuwde ambachtelijke technieken.
Kerstmarkt Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
U bent hier: start Marktstad Markten Kerstmarkt. Kerst in Sint-Truiden. op 7 december 2018 keert het warmste plein terug op de Groenmarkt. Op 21, 22 en 23 december 2018 zullen er kraampjes staan op de Grote markt en zullen de handelaars hun terrassen tot winterbars toveren.
Buurtnetwerk hoplr.
De kinderen van Fl. Kerstmarkt op de Grote Markt! Eén weekend lang organiseert Shop The City samen met 30 socio-culturele verenigingen uit Sint-Truiden de kerstmarkt. De opbrengst van deze kerstmarkt gaat naar de 30 individuele goede doelen van de verenigingen.
Sint-Truiden.
Bekijk de activiteitenkalender. Aangepaste verkeersregeling naar aanleiding van Sport en Ballonhappening. Op zondag 5 augustus vindt de 23ste editie van de Sport en Ballonhappening plaats. Als gevolg van dit evenement zijn een aantal straten en pleinen afgsloten voor het verkeer.
Kerstmarkt Sint-Truiden baadt in een gezellig en warme sfeer Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
Op zondag 21 december is het de kerstmarkt van de marktkramers en zal er op het St-Maartenplein ook veel animatie plaatsvinden om de Wensboom in de kijker te zetten! De kerstmarkt is elke dag open vanaf 13.00 uur tot middernacht.

Contacteer ons