Op zoek naar markt st truiden?

markt st truiden
Markt bestaat 600 jaar Sint-Truiden Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De Truiense zaterdagmarkt bestaat 600 jaar en dat willen het stadsbestuur, de marktkramers en de horeca niet onopgemerkt laten voorbij gaan. De" festiviteiten starten op zaterdag 29 september met de Haspengouw Markt Feesteditie. Er zal straatanimatie zijn, live muziek en een receptie voor alle aanwezigen.
Stadhuis van Sint-Truiden Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
De oprichting van een hal op de markt dateert van 1366; van deze constructie, mogelijk een houtbouw, resten nog enkele sporen kalkstenen zuilen. De hal, zoals deze bewaard bleef in de onderbouw van het huidige stadhuis, kreeg zijn huidig uitzicht in 1755.
Winkels gelegen op Grote-markt in Sint-Truiden.
Grote Markt 7, 3800 Sint-Truiden. Cafés in Sint-Truiden, Eetcafé in Sint-Truiden, Tavernes in Sint-Truiden. Grote Markt 53, 3800 Sint-Truiden. Bistro Lounge Pacific. Grote markt 4, 3800 Sint-Truiden. Tavernes in Sint-Truiden. Grote Markt 53, 3800 Sint-Truiden. Grote Markt 47, 3800 Sint-Truiden.
Kerstmarkt en ijspiste Sint-Truiden.
Het verkeer uit de Luikerstraat kan wegrijden via de Grote Markt voor de pui van het stadhuis naar de Zoutstraat. Uitzondering de Grote Markt is volledig afgesloten.: van donderdag 11 december tot en met zaterdag 13 december van 18.00 tot 00.30 uur.
Markten Sint-Truiden.
dagvers fruit en groenten, vleeswaren, planten, kledij, enz. Veel Truienaren en mensen uit de regio zelfs uit het Luikse komen nog altijd op de markt hun wekelijkse inkopen doen. Bij evenementen op de Grote Markt wordt de wekelijkse markt verplaatst naar de Naamsevest.
Grote Markt in Sint-Truiden: ondek de bezienswaardigheden.
Drie torens heersen over de Grote Markt: de hallentoren belfort van het stadhuis, de abdijtoren en de toren van de O.L.Vrouwekerk. Geniet ook even van de mooie patriciërshuizen rondom de markt waarvan enkele teruggaan tot de 17e eeuw. Aldous Huxley verbleef er in De Roos en vereeuwigde Sint-Truiden in zijn boek Uncle Spencer.
LNMP by Licess.
Mayerline Sint-Truiden Mayerline, mode voor dames met stijl.
Bel je favoriete Mayerline-winkel en boek je afspraak. Of simpelweg online. Boek jouw afspraak. De Mayerline missie. Mijn favorieten 0. Mijn winkelmand 0. U bent hier.: Mayerline Sint-Truiden Luikerstraat 34 3800 Sint-truiden 011 58 23 55 shop.sinttruiden@mayerline.be. Winkelverantwoordelijke Wendy Moares.

Contacteer ons