Resultaten voor markt st truiden

markt st truiden
Stadskernvernieuwing, Sint-Truiden Databank Publieke Ruimte.
Van oudsher is de Grote Markt omgeven door talrijke horecazaken, tot voor kort elk met hun eigen terras. Nu heeft elke horecazaak hetzelfde overdekte en verwarmde vierseizoensterras, steeds rekening houdend met het specifieke en authentieke karakter van elke waardevolle gevelwand.
Buurtnetwerk hoplr.
De opbrengst van deze kerstmarkt gaat naar de 30 individuele goede doelen van de verenigingen. Vele horecazaken rondom de Grote Markt bouwen hun vast terras om tot ware pop up winterbars! Kom, snuiter bij de verschillende standjes en warm op bij een van de winterbars!
Immoweb: de 1e vastgoedsite van België Hier vindt u het complete vastgoedaanbod.
Plaats een zoekertje. Door verder te gaan op onze website, aanvaard je het gebruik van cookies. Onze site maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren en te personaliseren. OK Lees meer. Immo te koop. Panden met een plan.
Mappy Plattegronden, routevergelijker en kaarten van België.
Ontdek onze selectie van adressen op de kaart van België. Vergelijk uw routes. Honderden steden te ontdekken in België. Kaart La louvière. Infos Privacy Contact. Top zoekopdrachten van gebruikers. Steden om te ontdekken in België. Naar de andere versies van Mappy.
Markten Sint-Truiden.
Bij evenementen op de Grote Markt wordt de wekelijkse markt verplaatst naar de Naamsevest. Hier vind je alle informatie over de Haspengouw Markt in Sint-Truiden. De vroegere Rommel en Antiekmarkt werd in een nieuw kleedje gestoken en heet vanaf nu Sunday Markt.
Eten in een gezellige sfeer kan je bij Bistro Pacific te Sint-Truiden.
Grote Markt 4 3800 SINT-TRUIDEN Stuur ons een e-mail! Betalingsmogelijkheden: contant, bancontact, credit card, payconiq. Pacific: een nieuwe start! Ons concept staat voor een zaak waar iedereen zich welkom moet kunnen voelen. Zonder drempel letterlijk of figuurlijk en een fantastische tijd kan beleven, al is het maar voor even.
Media Markt folders in Sint-Truiden aanbieding, catalogus, promos. Facebook icon.
Begin Elektronica computers Media Markt. Media Markt Sint-Truiden folders en promoties. Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Media Markt. Waardering: 3.2 / van 741 stemmen. Bekijk de folder. Media Markt Sint-Truiden folders en promoties. Media Markt Sint-Truiden. Media Markt folder tot 17.03.2019.
Home ITALIABAR.
De ruime keuze garandeert u op elk moment een gerecht naar uw smaak, zowel s middags als s avonds. Bel ons even op 011 58 36 00 en we zorgen ervoor dat u uw bestelling klaar staat op het afgesproken moment.

Contacteer ons