Meer resultaten voor restaurants in st truiden

restaurants in st truiden
Home RESTAURANT BAR HUMPHREY.
Cappucienessenstraat 10 3800 SINT TRUIDEN Contacteer ons! 011 70 17 11. MAKE A RESERVATION. 1 2 3 4. Nog vlug er even tussen uit van 11/9 tot en met 13/9. Verborgen in cultuurcentrum de Bogaard vindt u. Bar Bistro Humphrey.
De Klok Home.
Bij ons kan je kiezen uit een uitgebreide lunchkaart. Bij Brasserie De Klok verwennen we je graag met onze heerlijke klassiekers en wereldse gerechten. Wat ze van ons zeggen in Sint Truiden! Je kan al onze recenties nalezen op onze facebookpagina.
Wijnbar Ons Huis, Paul en Andrea Eten en Drinken in Sint-Truiden op de Grote Markt.
het begon allemaal met een passie voor wijn en lekker eten. Andrea en Paul startten Ons Huis in 1991, door hun gedeelde passie voor eten en lekkere wijn. Ondertussen is Ons Huis een begrip in Sint-Truiden en omstreken bij liefhebbers van lekker eten, wijn en rum of whisky.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
7 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Glutenvrije opties. Le Bouquet Garni. 8 van 90 Restaurants in Sint-Truiden. Belgisch Europees Frans. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018. 9 van 90 Restaurants in Sint-Truiden.
Brasserie restaurant Centrum TST Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
Brasseries restaurants in het centrum. Stadsrand Sint-Truiden 200 m van de Grote Markt. Stadsrand Sint-Truiden 1 km van de Grote Markt. Sint-Truiden 10 m van de Grote Markt. Centrum Sint-Truiden 200 m van de Grote Markt. Nostalgische keuken Dagmenu vanaf 1750.,
destadtvanluijck.
De Gebrande Winning DE GEBRANDE WINNING.
De herinnering aan hoe ze met hun big shopper de ganse stad doorkruisten om de beste kalkoen te gaan kopen, of een gevleesde rib, het beste gehakt, de beste kiek voor aan het spit, de meest roze zalm of de meest verse selder en ui voor in de pot mosselen. Deze liefde voor het product, deze liefde voor uiterste zorgvuldigheid, deze liefde voor het te beogen eindproduct, deze liefde voor hetgeen wat op tafel komt voor de gasten. Dat is datgene dat wij proberen na te streven met een nieuw kantje en wat creativiteit. Restaurant of the year 2017-2018.
Place Verte WELKOM.
Het belangerijkste blijft natuurlijk de vaste kaart met de vaak verrassende vis-en vleesgerechten, pastas, salads en streek-gebonden suggesties. Niets wordt in Place Verte aan het toeval overgelaten. Alles is dagvers en in huis bereid zodat het van het soepje tot de snoepjes bij de koffie volop genieten is.

Contacteer ons