Op zoek naar st truiden restaurant?

st truiden restaurant
Resengo Reserveer bij De Stadt van Luijck in Sint-Truiden. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow right. s
We werden hartelijk onthaald en lunch in de binnentuin was uitmuntend. We komen met plezier terug. do 28 juni 2018. Over de hele lijn top! vr 20 juli 2018. Heel lekker eten in mooi kader met fijne bediening. Blij dat we dit restaurant hebben leren kennen.
Eten in een gezellige sfeer kan je bij Bistro Pacific te Sint-Truiden.
Want onze enige prioriteit is jou als klant iets super te kunnen aanbieden, dat op het bord kraakvers en van de hoogste kwaliteit is, in het glas een beetje origineel is en voor al de rest net dat tikkeltje anders of meer is, dat vooral zorgt voor jouw smiley.
Kojin Sushi OFFICIAL WEBSITE.
Welkom bij Kojin Sushi Wok Grill. U kunt bij ons terecht voor heerlijke Japanse en Aziatische gerechten in een gezellige kader in Sint-Truiden. Geen zin om te koken? U kunt ook een van onze specialiteiten bestellen en afhalen of laten leveren. Menu Restaurant Bekijken Take Away Bestellen.
Roberta Pastabar Italiaanse Pasta Sint-Truiden.
Vlaams restaurant haalt rijpe negerin van menukaart na sto. Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
Vlaams restaurant haalt rijpe negerin van menukaart na storm van kritiek. 04/03/2018 om 1219: door mtm Print Corrigeer. De uitbaters van Aen Tafel, een restaurant in Sint-Truiden, hebben besloten om het ijsje met de naam rijpe negerin meteen van de menukaart te schrappen.
Weekmenu Sint-Truiden.: Den teluur.
Woensdag 22 januari vide met frieten. Donderdag 23 januari lasagne. Vrijdag 24 januari kip met currysaus en rijst. Zaterdag 25 januari kotelet met knolselderpuree. Zondag 26 januari varkenshaasje met pepersaus en frieten. Maandag 27 januari hespenspek met spinazie en aardappelen.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
Le Bouquet Garni. 12 van 88 Restaurants in Sint-Truiden. Gezellige en verzorgde zaak met ze 16/09/2018. bezoek aan sint truiden 21/04/2018. Restaurant Hoeve Roosbeek. 13 van 88 Restaurants in Sint-Truiden. Frans Geschikt voor vegetariƫrs. Bijzonder aangename verrassing! Zeer aangename avond 04/11/2018.
Buurtrestaurant Den Teluur Nieuw Sint-Truiden De sociale kaart.
Het is de bedoeling Truienaars in een gezellig lokaal dichtbij huis een gezond en goedkoop middagmaal aan te bieden en de contacten tussen de buren te stimuleren. Telkens is er een ander dagmenu dat bestaat uit soep, hoofdgerecht en een dessert.

Contacteer ons