Meer resultaten voor stad st truiden

stad st truiden
Wandelroutes Sint-Truiden Volledig Beschreven Wandelingen in Sint-Truiden.
Wandelen met GPS. GPS Tracks inladen. Groot-Gelmen Katarakt Wandeling. Groot-Gelmen Naar Kluiskapel. Sint-Truiden by lights. Truiden Stadswandeling Haspengouw. Tussen Bloesems Haspengouw. Te Gekke bomenwandeling Sint-Truiden. Het Vinne in Zoutleeuw: natuurwandeling en inventarisatie. BD route 1. OKRA GK W Bloesem Jeuk.
Stadsinformatie Truineer.be, webgazet van Sint-Truiden.
Op het voelsprietenpad kan je wandelen over het kasteeldomein terwijl al je zintuigen worden gestimuleerd: zien, voelen, ruiken, luisteren naar de rijke natuur en de dieren, het bos, de vijvers, tuinen en de eeuwenoude gebouwen maar ook proeven van diverse kruiden, bloesem, groenten en fruit.
Plan sint-truiden: carte de sint-truiden 3800 et infos pratiques.
Shop The City Sint-Truiden Shop The City.
Registreer je kaart om deel te nemen! auto ter waarde van wedstrijdregelement Recente winnaars. 11-01-2016 Marie Louise Grosemans uit St Truiden wint Kia Picanto. De GELUKKIGE winnaar is dit keer Marie Louise Grosemans uit St Truiden. Zij scande haar kaart bij Brasserie t Veilinghuis.
Sint-Truiden rijdt als eerste Vlaamse stad 100 % elektrisch Pashuysen.be.
Zo werden er vijf personenvoertuigen en 17 lichte vrachtwagens besteld van het merk Renault. Door de keuze voor elektrisch rijden, geeft de stad een duidelijk signaal aan de inwoners en lokale bedrijven om in haar voetsporen te treden, aldus Maarten Hendrickx van Group Pashuysen, de verdeler van de nieuwe stadswagens.
Academie Haspengouw.
Openingsuren Sint-Truiden 1 KREATOS.
Meer moet dat niet zijn en vriendelijk! Ik vind ze super lief daar en het is altijd goed gedaan, ik zou geen ander kapper meer willen tof team in Kreatos Beveren. 2013-2017 KREATOS Hair Club bvba Everdijstraat 13 2000 Antwerpen BE0427.107.628.
Wandelroute Sint-Truiden: natuurwandeling aan de stadsrand kaart.
Je wandelt tussen de fruitbomen, laag en hoogstammige, soms vergezeld van een kabbelend beekje en nagekeken door schapen, koeien en paarden. Halfweg kan je een streekbiertje proeven of iets anders nuttigen in een uniek kader, inclusief groot terras en speeltuigen.

Contacteer ons