Resultaten voor stadhuis st truiden

stadhuis st truiden
De 6 beste hotels in Sint-Truiden, België Prijzen vanaf 60.
Fantastische skyline over St truiden op de abdijtoren op de markt. Spijtig dat de foto's' niet geupdatet waren.Mooi begijnenhof met festraetsklok was de moeite. Ook de enige korte wandeling / zoektochtpuzzel3 km bekomen via de info in het oude gemeentehuisrood gebouw op de markt.
Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
Als er geen nieuwe piek komt, zullen de drie andere schakelzorgcentra in Limburg wellicht niet open. Koningspaar skypet met schakelzorgcentrum in Sint-Truiden. Het personeel van het schakelzorgcentrum in Sint-Truiden kreeg gisteren een hart onder de riem in de vorm van een bijzondere videocall.
Sint-Truiden by lights riebedebie.be.
NL EN FR DE. Of zoek met onze tool. Startpagina Attracties Sint-Truiden by lights. Sint-Truiden by lights. Grote Markt z/n, 3800 Sint-Truiden www.toerisme-sint-truiden.be Tel: 32011 70 18 18 info.toerisme@sint-truiden.be. Dit jaar viert Sint-Truiden by lights zijn 4de editie. Deze magische wandeling wint elk jaar aan nieuwsgierige bezoekers. Laat je meeslepen en volg de lichtklinkers langs verlichte historische gebouwen in de 6 de monumentenstad van Vlaanderen. Van 10 september 2017 tot en met 14 februari 2018 kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag genieten van deze avondwandeling. Je kan een wandelplan verkrijgen op de dienst Toerisme of op de voorziene locaties. Voor diegene die graag wandelen met een smartphone in de hand kan je ook onze gratis app downloaden via Ojoo. Vertrek en eindpunt: Grote Markt Sint-Truiden. Start: Grote Markt z/n, 3800 Sint-Truiden. Wanneer: 1 september 2017 tot en met 14 februari 2018: elke vrijdag, zaterdag en zondagavond vanaf zonsondergang. Prijs wandelplan: gratis, verkrijgbaar bij Toerisme Sint-Truiden, stadhuis.
Stalenroslus, GPS bike tracks, gratis, fietsroutes, garmin, waypointsfietsroute, fietsvakantie, Sint-Truiden, Melveren, Ordingen, Rijkel, Helshoven, Brustem, fiets, fietsen.,
We volgen de blauwe borden van het fietsroutenetwerk, dat de ganse provincie bestrijkt. In de fruitstreek zijn aan de nummerborden kleine richtingaanwijzers toegevoegd die enkele bloesemtochten voorstellen. Bloesemtocht n 1 voor fietsers. VertrekpuntAan: het stadhuis op de Grote Markt van Sint-Truiden.
Bevolking Openingsuren en contact Sint-Truiden.
Bevolking Openingsuren en contact. Bevolking Openingsuren en contact. 011 70 14 14. Vandaag Gesloten Wij werken tijdelijk enkel op afspraak. Morgen Gesloten Wij werken tijdelijk enkel op afspraak. Bekijk alle openingsuren en contactinfo. maandag 30 maart 2020. Gesloten dinsdag 31 maart 2020.
Kerstmarkt en ijspiste Sint-Truiden.
Het verkeer uit de Diesterstraat kan wegrijden via de Zoutstraat. Het verkeer uit de Stapelstraat kan wegrijden via de Clockemstraat. Het verkeer uit de Luikerstraat kan wegrijden via de Grote Markt voor de pui van het stadhuis naar de Zoutstraat.
Lezing of congres, Sint-Truiden UiT in Vlaanderen.
Sint-Truiden, parochiezaal Norbertusheem. Lezing of congres. maandag 28 oktober 2019. USA 2018 van San Francisco tot Alpine door Danny Andries. Zepperen Sint-Truiden, Parochiezeaal De Drie Gezusters. Lezing of congres. Van 25 maart 2019 tot 4 november 2019. Sint-Truiden, parochiaal centrum Melveren.
Mijn stad Sint-Truiden Ludwig Vandenhove.
De jumelage met Duras is één van de vele initiatieven, die ik genomen heb tijdens mijn 18 jaar burgemeesterschap van Sint-Truiden, zegt gewezen burgemeester Ludwig Vandenhove. Nu hoor ik dat de stad Sint-Truiden zou overwegen om deze stop te zetten.

Contacteer ons