Zoeken naar zwembad st truiden

zwembad st truiden
Sint-Truiden vindt partners voor nieuw zwembad Radio 2, de grootste familie.
De stad begon drie jaar geleden met de plannen voor een nieuw zwembad, achter het huidige zwembad op Sint-Pieter. Ondertussen heeft ze van de Vlaamse overheid een subsidie van 888.000 euro gekregen en nu zijn er ook vijf geïnteresseerde kandidaten voor de bouw van het zwembad.
Zwembaden Aanleg Toebeh. Sint-Truiden goudengids.be.
Zwembaden Aanleg Toebeh. 8 Hotspring Garden. Steenweg 93/1, 3870 Heers. Vijvers Aanleg Toebeh. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 9 BJ Sports. Rue de la Costale 92, 4300 Oleye Borgworm. Zwembaden Aanleg Toebeh. 10 Bollen Bvba.
Aqua Service Willems Sint-Truiden Een eigen zwembad, Poolhouse, zwemvijver of vijver waarvan u elke dag optimaal kan genieten!
Zwemmen bij recreatiebad Sint-Pieter Besix Park.
Glijbanen, stroomversnellingen en een whirlpooltuin: bij zwembad Sint-Pieter geniet je van een zwemspektakel. Het bad is een geliefde attractie bij omwonenden en andere badgasten. In de zomer zoek je verkoeling in het buitenbad, dat in de winter overdekt en verwarmd is.
Marc Zwembaden Sint-Truiden Inforegio.be.
De jacuzzi's' zijn reeds in zijn geheel klaar, wij zorgen voor de plaatsing en de opstart van uw jacuzzi. U kan ook uw zwembad of sauna laten renoveren of onderhouden, dit van alle baden gelijk waar u ze aangekocht heeft.
Openingsuren zwembad Sint-Truiden.
Tijdens de schooluren is er een vrij hoge bezetting van scholen in het zwembad, waardoor het zwembad voor individuele zwemmers soms niet toegankelijk is. Je kan altijd telefonisch contact opnemen om te informeren naar de bezetting. Sint-Truiden 2018 Footer menu.
Tarieven zwembad Sint-Truiden.
volledig zwembad incl. recreatiebad inwoner ST. Volledig zwembad incl. recreatiebad buiten ST. Individueel publiek zwemmen. Kinderen 3 jaar. 1 abonnement gratis voor gehuwden in Sint-Truiden wordt afgegeven bij burgerlijk huwelijk via burgerlijke stand. 1 abonnement gratis voor 6-en 12 jarige inwoners van Sint-Truiden.
Zwembad Sint-Truiden.
Bekijk hier de openingsuren en de contactgegevens van het zwembad. Bekijk hier de tarieven van het zwembad. Opgelet: op donderdag 8 maart zal het zwembad pas om 16u30 open zijn voor het publiek! Het zwembad is gesloten op. 27 augustus: kermismaandag.

Contacteer ons