Zoeken naar hotel st truiden belgie

hotel st truiden belgie
DE 10 BESTE hotels in Sint-Truiden 2019 met prijzen TripAdvisor.
alle 6 aanbiedingen bekijken. 8 van de 21 accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Sint-Truiden. We hebben de laagste prijzen van 6 websites vergeleken. De Beek Anno 1410 Hotel. 9 van de 21 accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Sint-Truiden.
Immo 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
Over Hotel Belle Vie Hotel Brasserie Feestzaal Belle Vie Sint-Truiden Hotel.
Boek hier steeds aan de goedkoopste prijs. Charme Hotel Belle-Vie in Sint Truiden. Winnaars van 3 Awards 2011. Beste hotel van Belgie. Beste hotelontbijt van Belgie. Beste romantisch hotel van Belgie. Chris en Jan heten jou van harte welkom in Belle Vie.
Hotel Ri Coëme.
In het hartje van Haspengouw, op de verbinding Luik Sint-Truiden en verscholen tussen het groen en de bloesems, ligt het gezellige hotel Ri Coëme. Het voormalige atelier van kunstenaar Ri Coëme werd in 2018 door Isabelle en Steven omgevormd tot een hippe en toch uiterst gezellige horecazaak.
Vervallen hoeve Blavier wordt omgetoverd tot hotel Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
Aalst Sint-Truiden / Brustem / Engelmanshoven / Gelinden / Groot-Gelmen / Halmaal / Kerkom-bij-Sint-Truiden / Ordingen / Sint-Truiden / Zepperen / Duras / Gorsem / Runkelen / Wilderen / Velm. Roland Duchâtelet gaat de oude vierkantshoeve t Hof van Stayen ook bekend als hoeve Blavier ombouwen tot hotel.
Boek het Belrom Hotel in Sint-Truiden België voor een lage prijs.
Reist u met meerdere personen? Ons servicecenter helpt u graag verder 24 uur per dag! De Super Last Minute Deal is vanaf 11.00 uur lokale tijd van het hotel te boeken en geldt voor de nacht van 9-1-2017 op 10-1-2017.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Sint-Truiden!
De Verborgen Parel. Luxueuse BB met whirlpools jacuzi in landelijke katarakt streek. Elke kamer beschikt over fl. De Verborgen Parel. Bed and Breakfast. Luxueuse BB met whirlpools jacuzi in landelijke katarakt streek. Elke kamer beschikt over flatscreens, koelkast, ontbijt-ruimte mogelijkheid.
Belrom Hotel Sint-Truiden ViaMichelin: informatie en online reserveren.
Belrom Hotel ligt op slechts 15, km van het centrum van Sint-Truiden en wordt omgeven door een landelijk gebied. U kunt er gratis gebruikmaken van WiFi. De moderne kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv, hardhouten vloeren en een goed uitgeruste badkamer.

Contacteer ons