Op zoek naar huizen te koop in st truiden?

huizen te koop in st truiden
huis te koop CP 3800 St-Truiden en omgeving.
Uw zoekopdracht huizen te koop in de provincie Limburg in meer dan 158448 zoekertjes op Immoweb.be: huizen Ander pand, Appartementsgebouw, Bel-etage, Boerderij, Bungalow, Chalet, Gebouw gemengd gebruik, Herenhuis, Hoeve, Huis, Kasteel, Landhuis, Paviljoen, Uitzonderlijk vastgoed, Villa te koop in de provincie Limburg.
Huis te koop in Sint-Truiden Immo Top Invest.
Huis te koop in Sint-Truiden. Op zoek naar een woning in Sint-Truiden? In Sint-Truiden wonen ongeveer 40.000 inwoners. Desondanks het hoge bewonersaantal is het de oppervlakte van de gemeente Sint-Truiden die ervoor zorgt dat ze de grootste gemeente van Limburg is.
Tineke Van Roey Vastgoed Te koop.
Dit goed gelegen handelspand met woonst langs de mooi vernieuwde Stationsstraat was sinds jaar en dan in handen van dezelfde familie, maar komt nu te koop gezie. Prijs 249.000 EUR. 3 grote handelsruimtes langs de mooie, nieuw heraangelegde Luikersteenweg, aan de rand van de stad maar tevens aan de ingang van een van de meest in ontwikkelin.
Panden Te koop ImmoForum.
Te koop Rangschik lijst op: meest recent Prijs gemeente. Op aanvraag 110m. Commerciële ruimte momenteel uitgebaat als vastgoedkantoor op een uitstekende locatie tegenover gekend ijssalon.Inkomhal, kantoorruimte, vergaderzaal, toilet, stockageruimte en kelder.Centrale verwarming vernieuwd sinds 2016. 215.000 3 165m 1 1. Rustig gelegen halfopen bebouwing met tuin op 4a80ca in de dorpskern van Velm.
Te Koop ImmoHaven.
UNIEK VASTGOED: SINT-JAN-DE-DOPERKERK TE BORGLOON. Gravin de Stembierstraat 32. VOLLEDIG GERENOVEERDE OB MET VERASSEND VEEL OPSLAGRUIMTES! GERENOVEERDE HOB MET 3 SLPKS EN GARAGE. RIANTE GARAGEBOX NABIJ HET CENTRUM VAN WELLEN! 2-SLPK APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ALKEN MET RUIM TERRAS! RUSTIG GELEGEN OB MET 5 SLK EN KNAPPE TUIN! Albrecht Meulemansstraat 10. INSTAPKLARE WONING 3 SLPKS GUNSTIGE LOCATIE. HANDELSGELIJKVLOERS 138m MET MEERDERE PARKEERPLAATSEN. GELIJKVLOERSE WONING IN GROENE OMGEVING CA 17 ARE. MET BALKON MIDDEN IN HET STADSCENTRUM! RIJWONING OF INVESTERINGSPAND OP TOPLOCATIE 2 SLPK MET TERRAS TUIN. KANTOOR ST TRUIDEN.
Huizen te koop in Sint-Truiden ERA Belgium.
Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag? Verkopen met de ERA Comfort Garantie. Wie is geïnteresseerd in uw woning?
Het Belang van Limburg.
Made in Limburg. Broux doet nieuwe overname in plantenbusiness. Esaki opent sushirestaurant in Genk. APK koopt West-Vlaamse nichespeler op. Echt alles is take-away en thuislevering. Van Havermaet heeft beste personeelsbeleid. Carglass is nationale HR-Ambassadeur. Eengezinswoning gerenoveerd met zeecontainers. Waarom je die muur met hout moet bekleden? 5 grote fouten die je maakt tijdens de huizenjacht. Huis voor een fotograaf. Een haardvuur of kachel: zalig! Maar waarop moet je letten? Duurzaam wonen in een driehoekige woning op een paal. Wat is het salaris van een financieel analist? Thuiswerk voor iedereen dankzij robots? 5 redenen waarom je fouten moét maken. 16 moeilijke vaardigheden die je écht helpen. Communiceren en solliciteren met een mondmasker. Sarah 28 verdient 3.500 euro/maand. Terug naar boven. Geld en zaken.
Uw vastgoedmakelaar in Limburg Goed Gevonden.
Woning te koop. Appartement te koop. Woning te huur. Appartement te huur. Adres: Hondsstraat 21 bus 1. Adres: Thonissenlaan 27 bus 1. Vind ons leuk op Facebook. Volg ons op Instagram. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuwe aanbod. Schrijf u nu in.

Contacteer ons