Zoeken naar overnachten st truiden

overnachten st truiden
Hotel De Beek anno 1410 in Sint-Truiden België 9.0 vakantie beoordelingen Zoover.
Sint Truiden bezoeken en overnachten in dit mooi opgeknapte hotel is fantastisch. Het appartement waar wij verbleven was van alle gemakken voorzien. Geen overbodige luxe maar gezellig ingericht waarbij de service van de gastvrouw niet te overtreffen is. Ze helpt met het tillen van de tassen, wijst de weg in Sint Truiden en geeft vele persoonlijke tips voor uitjes in de wijde omgeving.
Feestzaal Limburg Trouwlocatie Limburg Kasteel van Hoen.
Te midden van het groen van Geetbets ligt een verborgen parel, klaar om door u ontdekt te worden. ONTDEK HET DOMEIN. Wenst u te reserveren? Klik op een datum naar keuze. Kasteel van Hoen. Gezellig overnachten: hotels in de buurt.
Hotels in Sint truiden vanaf 3500, Boek rechtstreeks!
Op deze pagina treft u onze selectie aan van hotels in Sint Truiden. De genoemde prijzen zijn per kamer voor het gehele verblijf in het hotel in Sint Truiden van uw keuze. Sorteer de hotels in Sint Truiden op Selecteer.
Tip: 6 x genieten van de bloesems in Haspengouw Doe-tips Veldverkenners.
Overnachten in een boomtent: in een dreef naar het kasteel van Hex hing kunstenaar Dré Wapenaar vier traanvormige boomtenten op. In zon boomtent kunnen twee volwassenen en twee kleine kinderen slapen, van april tot eind september. Meer info in onze agenda.
Hotel Sint-Truiden Hotel Stayen. arrowampv.; arrowampv.;
Sint-Truiden city center is a pleasant 20 minute walk from the hotel. Located East of Brussels with a direct train from Brussels Station and easy access from Brussels International, Charleroi, Liege Eindhoven airports, choosing to stay at Hotel Stayen in Sint-Truiden is a smart choice.
Kasteel Nieuwenhoven.
Dit is een wandeling lus van 1 of 2 km over het kasteeldomein waarbij al je zintuigen worden gestimuleerd: het zien, voelen, ruiken., Je kan kennismaken met het Kasteel en haar omgeving en de de Bruisende stilte be-leven met een begeleide wandeling met gids doorheen het.
Wellness Spa Vlaams-BrabantPriveSauna, Vlaams-BrabantOvernachten, Vlaams-BrabantBeauty, Vlaams-BrabantRelax, Vlaams-BrabantMake-up, Vlaams-Brabant.
Deze maand in Goed Gevoel, Spa Sensi scoort voortreffelijk op elk vlak. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen. U bepaalt het bedrag, de gelukkige kiest zelf uit ons verzorgingsaanbod of uit ons gamma parfumerie, make-up, verzorgingsproducten of accessoires.
BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt.
Omringd door de boomgaarden kan je genieten van alle rust in deze charmante bed and breakfast met schitterende tuin en terras. Voor fietsers, wandelaars, ruiters en natuurliefhebbers is dit de uitgelezen vertrekbasis om de streek van het Hageland te ontdekken.

Contacteer ons