Meer resultaten voor restaurant st truiden

restaurant st truiden
Hotel Belle-Vie.
De Klok Home.
Wat ze van ons zeggen in Sint Truiden! Je kan al onze recenties nalezen op onze facebookpagina. Wij gaan al jaren regelmatig naar De Klok en zijn zeer tevreden. Steffen de patron is altijd vriendelijk en steeds met een brede glimlach. De ober is een echte professional en spreekt trouwens meerdere talen. Hij is correct, beleefd en maakt even tijd voor een kort praatje als het niet té druk is. Bediening verloopt altijd vlot. Het eten is er lekker en aan democratische prijzen. De sfeer is aangenaam en het interieur vinden we heel mooi. Wij hebben er genoten van een overheerlijk menu ter gelegenheid van ons huwelijk vorig jaar in mei. Kortom, het is ons favoriete restaurant.
Wijnbar Ons Huis, Paul en Andrea Eten en Drinken in Sint-Truiden op de Grote Markt.
Wenst u een familiefeestje te geven, of een vergadering voor uw bedrijf, of gewoon een besloten businessmeeting? Wij kunnen voor alle gelegenheden en aantal personen een oplossing bieden. Op aanvraag kunnen wij ook zorgen voor hapjes / lunch tijdens uw vergaderingen.
Welkom VLEESGEGROET.
Feestjes aan huis. Het concept van het Vleesgegroet is terug gaan naar het. basisprincipe hier steek je de benen onder tafel. als je zin hebt in een lekker stuk vlees. Het kloppend hart van restaurant Vleesgegroet in Sint-Truiden is de open haard.
La-Tasse grill-restaurant sint-truiden Home.
Welkom in ons restaurant! Welkom in ons restaurant, gelegen in het centrum van Sint-Truiden. Elke dag tovert de chefkok de meest uitgelezen gerechten op tafel in ons restaurant. De ligging is uitstekend: vlakbij de grote markt met parkeergelegenheid op loopafstand.
Grill Room Isis Sint-Truiden Pita Shoarma Italiaanse pizza, International, Egyptisch, Libanees, Grieks, Turks, Dranken/Snacks, Broodjes, Salades, Pita/Kebab, Grill bestellen.
Kip Schotel Groot. Centrum van Sint-Truiden: leveringskost van 3.; Voor volgende gemeentes, leveringskost van 5.: Zepperen, Velm, Heers, Kerkome, Zoutleeuw, Duras, Nieuwkerken, Gingelom, Hopertingen, Aalst, Engelmanshoven. Het restaurant levert tot maximum 10km. Dank u voor uw begrip. 1550, Spare Ribs.
Roberta Pastabar Italiaanse Pasta Sint-Truiden.
Over het restaurant Hotel Brasserie Feestzaal Belle Vie Sint-Truiden Brasserie.
Boek hier steeds aan de goedkoopste prijs. Door diverse omstandigheden hebben wij besloten het restaurant per heden te sluiten. Wel blijven wij de mogelijkheid bieden voor familie diners, verjaardagsborrels, communifeesten of andere groepsdiners vanaf 20 personen. Dit uiteraard op reservatie.

Contacteer ons